Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини освіти

29 Березня, 2022 р., 09:53
28 березня 2022 року Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет підписав наказ №274 «Про деякі питання організації здобуття загальної середньої освіти та освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні».
28 Березня, 2022 р., 09:09
24 березня 2022 року начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради Тулюк О.І. провела нараду керівників закладів дошкільної освіти Івановецької сільської ради, на якій було розглянуто ряд питань, зокрема:  про роботу закладів дошкільної освіти Івановецької сільської ради в умовах воєнного стану, про економне використання енергоносіїв.
24 Березня, 2022 р., 16:42
15 березня ВРУ ухвалила в цілому Закон України "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану" (законопроєкт № 7160). 23 березня його підписано Президентом та опубліковано в газеті "Голос України". 
23 Березня, 2022 р., 15:29
Якщо почули сигнал «Увага всім! Повітряна тривога» - не нехтуйте. Це сигнал – зупинити урок. Перш ніж вийти з онлайн зв’язку, потрібно пройтись по алгоритму дій. 1. Повідомляєте учням, що по місту оголошено сигнал «Увага всім! Повітряна тривога». 2. Акцентуєте увагу учнів фразою «Ви йдете в безпечне місце, яке встановлене за правилами вашої сім’ї». 3. Акцентуйте увагу учнів фразою «Натисніть кнопку «вийти з конференції»» та кнопку «виключення комп’ютера». 4. Акцентуйте увагу учнів фразою «Після сигналу «Відбій тривоги» доєднаєтеся до занять за розкладом». 5. Дочекайтесь щоб усі учні, які є слухачами, вийшли з онлайн зв’язку. Примітка. Виконання алгоритму дій займає до 30 секунд. Демонструйте впевненість у своїх діях.
22 Березня, 2022 р., 15:16
Для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
22 Березня, 2022 р., 15:06
У понеділок, 14 березня, стартував «Навчання без меж» – спільний освітній проєкт Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики, українських телеканалів ПЛЮСПЛЮС, «Піксель» та регіональних каналів Суспільного мовника, а також платформ онлайн-телебачення MEGOGO, Київстар ТБ, 1+1 video та sweet.tv.
18 Березня, 2022 р., 11:21
Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти інформує керівників місцевих органів управління освітою, керівників інклюзивно-ресурсних центрів, керівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників закладів освіти, що відповідно до Указу Президента України № 64/2022 „Про введення воєнного стану в Україні", листів Міністерства освіти і науки України від 25.02.2022 року № 1/3277-22 „Про організацію освітнього процесу", департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної військової адміністрації від 12.03.2022 № 01-15/35 „Про організацію освітнього процесу" з 21 березня 2022 року підвищення кваліфікації педагогічних та керівних кадрів закладів освіти здійснюватиметься за технологіями дистанційного навчання в асинхронній формі. Всім педагогічним працівникам, що зареєструвалися на курси підвищення кваліфікації у період з 01 по 18 березня і не пройшли їх, пропонуємо пройти навчання 21 – 25 березня. Порядок організації підвищення кваліфікації наступний
17 Березня, 2022 р., 10:41
Випуски доступні до перегляду на MEGOGO та на платформах Міністерства освіти і науки та ЮНІСЕФ безплатно. Проєкт покликаний допомогти батькам зайняти дитину пізнавальними активностями, і тим самим відволікти дітей від воєнної дійсності.
16 Березня, 2022 р., 14:12
Щоб не допустити незворотних втрат у освіті, уже з 14 березня освітній процес у більшості регіонів буде відновлений. Він буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання. Для зручності організації цього процесу для великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад.
15 Березня, 2022 р., 16:24
Навчання для учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти Івановецької  ТГ буде організоване за дистанційною формою навчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь