Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини освіти

02 Травня, 2022 р., 10:32
У вівторок, 26 квітня 2022 року, Уряд затвердив зміни до порядків організації інклюзивного навчання в закладах дошкільної та загальної середньої освіти.
29 Квітня, 2022 р., 10:02
ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора Івановецької гімназії Івановецької сільської ради Мукачівського району Закарпатської області
27 Квітня, 2022 р., 15:00
Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант мультитесту зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року.
22 Квітня, 2022 р., 11:52
Вітаємо Вас зі світлим і радісним святом – Великоднем. Воскресіння Христа – це торжество справедливості й перемоги добра над злом. Воскресіння Ісуса - це утвердження віри та надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові. Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Бажаємо здоров'я, миру, мудрості Вам і Вашим родинам. Нехай Господня ласка, любов Вас зігріває, дає сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України.
20 Квітня, 2022 р., 15:55
В МОН підписали лист-роз’яснення, яким чином відбуватиметься зарахування дітей до першого класу на 2022-2023 навчальний рік.
13 Квітня, 2022 р., 15:59
Одним з ключових завдань підтримки українських учнів, які були вимушені залишити Україну через військову агресію росії, є збереження зв’язку з українською системою освіти, забезпечення можливості продовжувати навчання за українською навчальною програмою, особливо вивчення української мови, літератури та історії, а також отримати документи про освіту. 
06 Квітня, 2022 р., 10:45
Міністерство освіти і науки України надало рекомендації для працівників закладів дошкільної освіти на період дії воєнного стану в Україні.
04 Квітня, 2022 р., 16:42
МОН і Комітет із питань освіти, науки та інновацій Веровної Ради пролили світло на проведення спрощеного ЗНО
04 Квітня, 2022 р., 16:03
Державна служба якості освіти у співпраці з ініціативою “Система забезпечення якості освіти”, що впроваджується в межах проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe), та командою підтримки реформ МОН склала рекомендації, як оцінювати учнів в умовах війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь