Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини освіти

01 Січня, 2024 р., 11:56
У грудні 2023 року  на базі Комунального закладу позашкільної освіти "Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" Закарпатської обласної ради  проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» .
06 Грудня, 2023 р., 11:59
24.11.2023 року та 01.12.2023 року на базі Івановецької гімназії Івановецької сільської ради спікером Січка Вікторією було проведено навчання для усіх учителів початкових класів НУШ нашої територіальної громади на тему: «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Під час тренінгу було обговорено питання діяльнісного підходу в навчанні, у роботі вчителя. Учителі початкових класів дізналися про штучний інтелект, нейронауку. Об’єднавшись в 4 групи згідно пір року, провели ранкове коло, складали маршрут подорожі Україною, грали в гру «Я їду, наприклад, у Львів. Що тобі принести?». Педагоги дізнались багато цікавого, корисного, нового, кожен поділився досвідом роботи. Також слухачі програми підвищення кваліфікації отримали незабутні позитивні емоції, гарний настрій. На завершення заходу кожен учитель отримав у подарунок книжку «Діяльнісна математика в початковій школі».
23 Листопада, 2023 р., 14:43
22 листопада 2023 року на базі Лохівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Герца відповідно до  наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради від 13.11.2023 року №37-од  «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2023/2024 навчальному році»  проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови в яких взяли участь учні  8-11 класів Бобовищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Клячанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Івановецької гімназії та Копиновецької гімназії. Учасники ІІ етапу олімпіади успішно виконали всі завдання.
22 Листопада, 2023 р., 15:59
21 листопада 2023 року на базі Лохівського ЗЗСО І -ІІІ ступенів імені Ю. Герца відповідно до наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради №37-од. від 13.11.2023 року "Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2023-2024 навчальному році", з дотриманням вимог щодо забезпечення заходів безпеки, пов'язаних з запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Івановецької сільської ради. Учасники ІІ етапу олімпіади успішно виконали всі завдання. Адже за словами В.Й. Ключевського: "... без знання історії ми повинні визнати себе випадковостями, які не розуміють як і для чого ми живемо, як і до чого прямувати."Зведені результати  ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії можна переглянути за посиланням. PDF
14 Листопада, 2023 р., 15:05
10 листопада 2023 року на базі Бобовищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбувся ІІ етап XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, в якому взяли участь учні 5-11 класів ЗЗСО Івановецької сільської ради.
13 Листопада, 2023 р., 09:41
10 листопада 2023 року на базі Лохівського закладу загальної середньої освіти імені Юрія Герца відбувся ІІ етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У конкурсному  випробуванні взяли участь 28 здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Івановецької сільської ради. Це представники Бобовищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Клячанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Лохівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Герца, Івановецької гімназії, Копиновецької гімназії та Жуківської початкової школи.
11 Жовтня, 2023 р., 16:32
Як шкода тих, кого забрали небеса, Кого вiйна в безсмертнi списки записала, Хай згасла свiчка, але пам'ять не згаса, Бо нас життям вiд смертi захищали
10 Жовтня, 2023 р., 14:32
З метою належної організації та проведення атестації педагогічних працівників та керівників закладів освіти Івановецької сільської ради 10 жовтня 2023 року відбулося перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради.
30 Вересня, 2023 р., 16:15
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради сердечно вітає Вас із професійним святом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь