Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Грудня, 2023 р., 11:00
Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя несе ця глобальна проблема.
30 Листопада, 2023 р., 11:03
Булінг, також цькування (від англ. bullying — залякування, цькування, задирання) — різновид насильства; навмисне, що не має характеру самозахисту і не є санкціонованим нормативно-правовими актами держави, довготривале (повторюване) фізичне чи психологічне насильство з боку індивіда, чи групи, які мають певні переваги (фізичні, психологічні, адміністративні тощо) стосовно індивіда, і що відбувається переважно в організованих колективах з певною особистою метою (наприклад, бажання заслужити авторитет у бажаних осіб). Проблема булінгу завжди була присутня у дитячому соціумі. Деякі діти, особливо підлітки, дуже жорстокі. Вони намагаються образити когось й таким чином заробити свій “авторитет”. Проте інколи булінг може перейти до фізичного насилля. Зазвичай, діти стикаються із моральним булінгом. Це образи, насмішки, кривляння. Втім, може дійти й до фізичного контакту. Наприклад, однокласники можуть побитися. Основні ознаки булінгу: системність, наявність кривдника та жертви й, відповідно, сам прояв агресії (або навпаки, бездіяльність) яка породжує страх, тривогу у потерпілого.  За допомогою ви можете звернутись одразу до Національної поліції України або до Служби у справах дітей. Поради для дітей та дорослих містяться в наступних відеороликах.
30 Листопада, 2023 р., 09:45
 ПрАТ «Закарпаттяобленерго»: з 29 листопада по 3 грудня потрібно передавати покази електричного лічильника
27 Листопада, 2023 р., 10:11
Допомога на проживання для ВПО – один з найбільш важливих інструментів для підтримки внутрішньо переміщених осіб. Тому Мінсоцполітики працює над удосконаленням механізму її призначення, забезпеченням дієвої підтримки і допомоги для тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, а також сприянням їх інтеграції у нових громадах:
24 Листопада, 2023 р., 12:34
 З 21 листопада 2023 року ЦНАП Івановецької сільської ради розпочав прийом документів для надання нових адміністративних послуг:
24 Листопада, 2023 р., 10:12
Міжнародна акція «16 днів проти насильства», що проходить у період з 25 листопада до 10 грудня і має на меті підвищити поінформованість суспільства, масово мобілізувати людей до змін, залучити активістів, представників урядів, парламентів, громадських організацій та партнерів ООН та висвітлити питання, пов’язані з проблемами подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.
24 Листопада, 2023 р., 08:39
 «Внеси депозит і за 24 години він подвоїться»: поліція Закарпаття попереджає про нову шахрайську схему в мережі інтернет⚠️
24 Листопада, 2023 р., 08:34
 Наталія Німець, Група Tolk: «Питання заборгованості перед учасниками ринку енергетики потрібно вирішувати на законодавчому рівні»
23 Листопада, 2023 р., 09:15
 У розпалі – період вакцинації від грипу та коронавірусу. Вакцинуються українці і від інших хвороб. Тож багатьох із них цікавить, чи можна вживати алкоголь після вакцинації. 
21 Листопада, 2023 р., 15:54
 Шановні споживачі! ТОВ «Закарпаттяенергозбут» ділиться інформацією, що незабаром на порталі «Дія» можна буде подати спрощену заяву про отримання субсидії на оплату комунальних послуг, газу та палива. Це пришвидшить процес отримання послуги й зекономить час.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь