Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2024 р., 12:18
Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформує:
25 Квітня, 2024 р., 13:44
Фондом Східна Європа спільно із Українським інститутом створено онлайн-курс "Історія українського громадянського суспільства" на освітній онлайн-платформі Зрозуміло!
24 Квітня, 2024 р., 16:04
 Враховуючи, що комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Івановецької сільської ради отримало ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики, просимо жителів громади, які мають намір обслуговуватися у медичних закладах на території громади, звернутися до сімейних лікарів з метою переукладання декларації.
24 Квітня, 2024 р., 15:52
У рамках всесвітнього тижня імунізації нагадуємо про смертельно-небезпечні хвороби, які можна попередити просто своєчасно зробивши щеплення.
23 Квітня, 2024 р., 08:45
25 квітня 2024 року о 14:00 у залі засідань Івановецької сільської ради заплановане засідання виконавчого комітету з метою розгляду питань:
22 Квітня, 2024 р., 14:07
За повідомленням Мукачівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області в травні місяці поточного року на території області в цілому та Мукачівського району, зокрема планується проведення весняної кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин з урахуванням Закону України від 24.02.2022 № 2102-ІХ Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні».
22 Квітня, 2024 р., 10:33
 Тепла зима та весна сприяли зростанню кількості кліщів. Зустріти такого непроханого “гостя” можна не лише в лісі, парку чи сквері, а й на будь-якому газоні біля будинку, в різні періоди року, але найбільш активні кліщі в теплий період – навесні і восени, трохи менш активні в спеку. Заразитися кліщем можна так само і взимку, в теплі періоди так звані відлиги. Укусів кліщів слід остерігатися як людям, так і тваринам, адже вони можуть переносити збудників небезпечних хвороб. У людей це десь близько 150 недуг, виокремлюють найбільш небезпечні: кліщовий вірусний енцефаліт; хвороба Лайма; гранулоцитарний анаплазмоз; моноцитарний ерліхіоз; туляремія. У тварин - бабезіоз; туляремія;  бореліоз або хвороба лайма; анаплазмоз.
19 Квітня, 2024 р., 13:54
Методичні рекомедації щодо процедури встановлення статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь