Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Березня, 2024 р., 10:12
 Люди з туберкульозом можуть лікуватися в лікарні або вдома під наглядом лікаря — амбулаторно. Більшість лікується амбулаторно з першого дня хвороби. Це ефективно й безпечно для навколишніх, якщо так визначив лікар.
19 Березня, 2024 р., 09:44
КНП "ЦПМСД" Івановецької сільської ради прийме на роботу сімейного лікаря та фельшера.
14 Березня, 2024 р., 10:23
Щоб знати як вберегти себе та своїх домашніх улюбленців від сказу Мукачівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області пропонує ознайомитись з інфографікою та нагадує єдиний дієвий засіб профілактики сказу – щорічна вакцинація тварин.
14 Березня, 2024 р., 09:39
 Керівництво мережі супермаркетів „NOVUS в Україні” зацікавлене у співпраці з сільгоспвиробниками Закарпатської області, яке має на меті представлення та реалізацію для споживачів мережі вирощеної в області сільськогосподарської та виробленої харчової продукції, сприяння диверсифікації та розширенню гарантованих каналів постачання продукції, підвищення рівня доданої вартості та ряд інших переваг для виробників, що підтверджено відповідною пропозицією компанії.
14 Березня, 2024 р., 09:12
6 березня Український ветеранський фонд Мінветеранів починає відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”.
14 Березня, 2024 р., 08:15
 За повідомленням Мукачівської філії ПрАТ "Закарпаттяобленерго" у зв'язку з проведенням планових робіт на ПЛ-0,4 кВ та з метою безпечного їх виконання з 09:00 год по 17:00 год буде відсутня напруга:
14 Березня, 2024 р., 07:50
 З 2017 року 14 березня в Україні відзначається День добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну.
12 Березня, 2024 р., 11:36
Поєднувати різні щеплення в один день не тільки безпечно, а ще й зручно, особливо дітям.
12 Березня, 2024 р., 11:31
 Туберкульоз виліковний, якщо вчасно діагностувати його, пройти повний курс терапії та дотримуватися всіх рекомендацій медиків. На початку 2023 року в Україні оновили стандарти медичної допомоги при туберкульозі, щоб вони відповідали останнім рекомендаціям ВООЗ.
07 Березня, 2024 р., 15:21
Мінветеранів постійно працює над створенням належних умов для якісної реінтеграції у суспільство Захисників і Захисниць. Зокрема, над отриманням ними доступних медичних послуг та лікарських засобів. Разом з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам, які є шляхи отримання ліків безоплатно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь