Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Квітня, 2024 р., 11:46
Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці надає інформаційний бюлетень Технічного регламенту безпеки машин та з метою підвищення рівня обізнаності громадськості, користувачів (споживачів), суб’єктів господарювання, що вводять в обіг та/або надають на ринку нехарчову продукцію, яка віднесена до сфери відповідальності Держпраці інформує, що Кабінет Міністрів України постановою № 261 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 13.03.2022 № 303 і від 03.05.2022 № 550» ухвалив рішення про відновлення позапланових заходів державного ринкового нагляду щодо усіх видів продукції, а також планових та позапланових перевірок нехарчової продукції у трьох пріоритетних напрямках Угоди АСАА (Угоди про оцінку відповідності та прийняття промислової продукції), що включають електромагнітну сумісність, низьковольтне електричне обладнання та безпеку машин і механізмів.
03 Квітня, 2024 р., 09:38
«Єдина ветеранська лінія» для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць.
03 Квітня, 2024 р., 09:32
Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації - обласної військової адміністрації оголошує про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планової діяльності з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планової діяльності (реконструкція нафтопроводу з його демонтажем). Громадські слухання заплановані на 15 квітня 2024 року о 11:00 за адресою: площа Народна, 4, м. Ужгород.
02 Квітня, 2024 р., 09:41
Кожен споживач електричної енергії хоче отримувати рахунки за фактично спожиті протягом місяця ресурси. Tolk як надійний  постачальник електроенергії, який дбає про своїх клієнтів, нагадує, що для цього необхідно вчасно передавати показники лічильника своєму оператору системи розподілу електроенергії. У кожній області України — це різні компанії. Але у всіх операторів системи розподілу та у всіх постачальників по Україні однакові правила. Вони регламентуються чинним законодавством.
01 Квітня, 2024 р., 11:33
Закарпатська обласна військова адміністрація інформує, що до постанови Кабінету Міністрів України № 918 від 16 серпня 2022 року «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції» https://zakon.rada.gov.ua/go/918-2022-%D0%BF  внесено зміни (постанова Кабінету Міністрів України № 300 від 15.03.2024 року) в частині розширення напрямів державної підтримки аграріїв, зареєстрованих у Державному аграрному реєстрі (далі – ДАР https://www.dar.gov.ua/), та збільшуються суми виплат.
01 Квітня, 2024 р., 10:08
 Для того, аби уникнути непорозумінь в розрахунках за спожиту електроенергію, необхідно кожному споживачеві щомісяця передавати фактичний показник електролічильника. Це передбачено Кодексом Комерційного обліку електричної енергії. Згідно з Кодексом, споживач, що є побутовим, зобов'язаний щомісяця (протягом періоду, що починається за два робочі дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій день наступного розрахункового періоду) знімати фактичні показання лічильника електричної енергії та надавати їх Оператору системи розподілу.
01 Квітня, 2024 р., 08:35
 Час від часу до ПрАТ «Закарпаттяобленерго» звертаються споживачі з питанням, як передавати показники електролічильника за допомогою смс. Тож товариство надає пояснення.
01 Квітня, 2024 р., 08:30
 ПрАТ "Закарпаттяобленерго" повідомляє про планові перерви в електропостачанні споживачів:
31 Березня, 2024 р., 08:02
Шановні віряни! Вітаю зі святом Великодня і від душі бажаю зберігати в своєму серці вогник любові, надії і віри, який завжди буде вести до світлого щастя. Бажаю всіх благ вашій родині, здоров'я, миру і достатку, щирої радості і таких же великих чудес в житті, як це свято. Нехай воскреслий Христос принесе перемогу всій нашій неймовірній Україні — перемогу світла над темрявою, життя над смертю, добра над злом! Миру вашому дому, миру нашій Україні!
29 Березня, 2024 р., 08:34
КНП «ЦПМСД» Івановецької сільської ради Мукачівського району Закарпатської області є закладом охорони здоров’я – комунальним унітарним некомерційним підприємством, що надає медичну допомогу та здійснює управління медичним обслуговуванням населення громади, вживає заходи з профілактики захворювання населення та підтримки громадського здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь