Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Березня, 2024 р., 08:34
КНП «ЦПМСД» Івановецької сільської ради Мукачівського району Закарпатської області є закладом охорони здоров’я – комунальним унітарним некомерційним підприємством, що надає медичну допомогу та здійснює управління медичним обслуговуванням населення громади, вживає заходи з профілактики захворювання населення та підтримки громадського здоров’я.
28 Березня, 2024 р., 13:49
Спеціалістами мобільної бригади Ужгородського міського пологового будинку проводиться медичний огляд жінок та дітей. У квітні місяці він запланований в Івановецькій громаді.
28 Березня, 2024 р., 10:29
 Великдень - одне з важливіших та довгоочікуваних християнських свят. У цей світлий день відбуваються святкові служби та посвячення пасхальних страв, тож у храмах та церквах збирається велика кількість людей і під час літургії священнослужителі, а також віруючі використовують відкритий вогонь, що є вкрай небезпечним при значному скупченні людей. Окрім цього під час святкових заходів у храмах масово запалюють свічки, тому найменша необережність чи недогляд може призвести до пожежі. Культові споруди належать до пожежонебезпечних будівель і є обʼєктами з масовим перебуванням людей. Ці споруди зазвичай становлять історичну, культурну, архітектурну та духовну цінність. Крім цього, старі культові споруди переважно зведені з використанням деревʼяних матеріалів. Пожежі, що виникають у таких спорудах є резонансними та завдають матеріальних збитків державі та суспільству. Основними причинами виникнення пожеж у релігійних закладах є недбале ставлення до правил пожежної безпеки при влаштуванні й експлуатації електроустановок та необережне поводження з відкритим вогнем.
28 Березня, 2024 р., 10:01
 У рамках всеукраїнської акції «Твоя кров може воювати» та для задоволення вимог спеціалізованої державної установи «Український центр трансплант-координації» відповідно до підпункту 1 пункту 10 Порядку задоволення потреб сил безпеки та сил оборони у донорській крові та компонентах крові в умовах воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2023 року № 681, в Івановецькій громаді буде проведено День донора.
28 Березня, 2024 р., 09:56
Згідно з повідомленням закладів охорони здоров’я області упродовж 2023 року зареєстровано 35 випадків захворювання людей на лептоспіроз, нажаль зафіксовано 3 летальні випадки. Цього року випадки захворювання людей на лептоспіроз в Мукачівському районі також реєструвались.
27 Березня, 2024 р., 13:43
Війна, розпочата російською федерацією, змусила багатьох українців залишити свої домівки, рятуючись від ворожих обстрілів або окупації. Кількість тих, хто з 2022 р. став внутрішньо переміщеною особою, або повторно перемістився, сягнула 3,5 млн. В цілому на сьогодні, з урахуванням тих ВПО, які перемістилися після 2014 року, в Україні нараховується 4,9 млн ВПО.
25 Березня, 2024 р., 08:50
Міністерство охорони здоров’я України спільно з Проектом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» з метою оптимізації комунікацій в охороні здоров’я запускають всеукраїнське опитування “Голос пацієнтів. Перша хвиля”.
25 Березня, 2024 р., 08:07
26 березня 2024 року о 14:00 у залі засідань Івановецької сільської ради заплановане засідання виконавчого комітету з метою розгляду питань:
22 Березня, 2024 р., 09:45
Департаментом соціального захисту населення проводиться прийом заяв від ветеранів на отримання прийом заяв від ветеранів на отримання безоплатного зубопротезування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь