Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2024 р., 13:38
На виконання вимог частини 2 статті 4 Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планової діяльності з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планової діяльності
20 Лютого, 2024 р., 13:27
 Комфортне життя сучасної людини неможливо уявити без електроенергії. У звичайних щоденних речах — ранковій запашній каві, сніданку для дітей та зарядженому телефоні, гарячому душі та чистій білизні — в усьому цьому присутня частинка електрики.
20 Лютого, 2024 р., 09:17
Революція Гідності стала наймасштабнішим протестом у новітній історії України, боротьбою українських громадян за свої права і демократичний європейський вибір.
20 Лютого, 2024 р., 08:23
 Саме 20-го лютого 2014 року, росія здійснила міжнародний злочин, порушила базові принципи міжнародного права та європейського устрою, зруйнувала існуючий баланс сил в регіоні, спричинила найбільшу з часів Другої світової війни безпекову кризу в Європі. Грубо порушуючи територіальну цілісність та суверенітет України, російські війська розпочали окупацію Криму. На півострові з’явилися вантажівки без номерів, так звані «зелені чоловічки» – озброєні військові без розпізнавальних знаків. Водночас відбулося створення й озброєння іррегулярних збройних формувань найманців з числа місцевих жителів, якими керували офіцери спецслужб і збройних сил рф.
20 Лютого, 2024 р., 08:20
Національний Фестиваль «Код Нації» спільно з проєктом «Про Мову» оголошує проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого.
19 Лютого, 2024 р., 10:50
В Україні з 31 січня 2024 року запрацював Державний реєстр санкцій. Це інформаційно-комунікаційна система, яка створена з метою надання безоплатного публічного доступу до актуальної та достовірної інформації про всіх суб’єктів, щодо яких застосовано  обмежувальні заходи (санкції).
16 Лютого, 2024 р., 15:17
 Компанії Групи Tolk зіштовхуються з ситуаціями, коли клієнти сплачують кошти за спожиту електроенергію на неправильні рахунки. Це стосується як побутових, так і непобутових споживачів.
15 Лютого, 2024 р., 07:37
 15 лютого – День вшанування  учасників бойових  дій на  території  інших держав та річниця виведення  військ  з Афганістану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь