Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Лютого, 2024 р., 11:55
 Правець – це надзвичайно небезпечна хвороба. Інфекція вражає нервову систему та призводить до судом та спазмів м’язів по всьому тілу і навіть за умови вчасного лікування часто закінчується смертю.
26 Лютого, 2024 р., 16:09
Черговою тяжкою втратою для нашої громади стала загибель на війні Захисника із села Бобовище Логойди Сергія Івановича, який поліг 18 лютого 2024 року, виконуючи бойове завдання щодо захисту Батьківщини в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.
26 Лютого, 2024 р., 10:43
 Відповідно до листа Міністерства аграрної політики та продовольства України від 09.02.2024 № 21-1322-08/3752, з метою налагодження ефективної комунікації та доведення необхідності неухильного дотримання вимог наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19 лютого 2021 року № 338  „Про деякі питання у сфері бджільництва”, 27 лютого 2024 року о 10.00 год. відбудеться онлайн-нарада департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації та Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області за участі зацікавлених сторін.
24 Лютого, 2024 р., 05:00
 24 лютого 2022 року – пам’ятний день з присмаком сліз, паніки, крові, люті. У можливу повномасштабну велику загарбницьку війну у січні-лютому 2022 року багато хто не хотів вірити. Люди й далі продовжували жити звичайними турботами, ходили на роботу, навчання, будували плани. Та вже два роки! як ми – українці – не злякалися, не відступили і доводимо світу що сильні та єдині.
23 Лютого, 2024 р., 12:12
 Під час використання пестицидів та агрохімікатів не слід забувати, що хімічне оброблення полів негативно впливає на людей, тварин та довкілля. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, у світі щорічно реєструють понад 1,5 млн. випадків отруєнь людей пестицидами та агрохімікатами. Аграрії повинні добре знати і дотримуватись вимог Державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві», які є основним чинним нормативним документом в зазначеній галузі. Головною умовою забезпечення безпеки людей, тварин і навколишнього середовища від забруднення пестицидами є суворе дотримання інструкцій з охорони праці під час зберігання та використання пестицидів, а також методичних вказівок щодо застосування окремих препаратів.Усі роботи, пов’язані з використанням пестицидів, виконують під керування спеціаліста із захисту рослин. Відповідальність за охорону праці покладають на керівників господарств. Безпосередніх організаторів робіт із захисту рослин добирають з осіб, що мають досвід роботи і спеціальну освіту. Щороку перед початком робіт із захисту рослин всі особи, що зайняті в них, проходять навчання та інструктаж з питань охорони праці та обов’язковий медичний огляд
22 Лютого, 2024 р., 10:45
У Закарпатській області діє «гаряча лінія» з соціальних питань для військовослужбовців та членів сімей загиблих захисників і захисниць України.
22 Лютого, 2024 р., 09:12
Ми – різні. І так, іноді можемо мати особливі потреби й говорити про це. Але не в контексті розмови про людей з інвалідністю.
21 Лютого, 2024 р., 09:59
 За повідомленням Мукачівської філії ПрАТ "Закарпаттяобленерго" у зв'язку з проведенням планових робіт на ПЛ-0,4 кВ та з метою безпечного їх виконання з 10:00 год по 16:00 год 26 лютого 2024 року буде відсутня напруга у селі Лохово на вулицях:
21 Лютого, 2024 р., 08:27
 До 25% випадків раку викликають віруси гепатитів і папіломи людини.
21 Лютого, 2024 р., 08:03
 З Міжнародним днем рідної мови! Це свято нагадує нам про важливість збереження та підтримки рідної мови як основи національної самосвідомості. Нехай наша мова буде єдиною мовою спілкування, яка об'єднує нас та зміцнює національну єдність. Щоб кожен з нас пишався своєю мовою та долучився до її розвитку та поширення. Нехай кожне слово, сказане нашою мовою, принесе радість та розуміння серед нас.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь