Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини освіти

17 Березня, 2021 р., 14:45
Відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників заклади загальної середньої освіти  Івановецької сільської ради здійснили прозорий вибір підручників для 8 класу та для 4 класу (Математика), що можуть видаватися за кошти державного бюджету.
17 Березня, 2021 р., 14:18
Додатково до встановлених карантинних заходів, враховуючи зростання показників захворюваності та рішення регіональних комісій ТЕБ та НС, спільні МОН і МОЗ рекомендації передбачають запровадження додаткових обмежень при "жовтих" та "помаранчевих" рівнях епідемічної небезпеки. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.
16 Березня, 2021 р., 16:08
16 березня 2021 року в режимі віддаленого конференц-зв’язку з використанням комунікаційного програмного забезпечення Zооm відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня Івановецької сільської ради Мукачівського району. У засіданні взяли участь члени атестаційної комісії. У ході онлайн засідання було розглянуто наступні питання:
16 Березня, 2021 р., 11:53
18 березня 2021 року о 15:00 год. запрошуємо директорів та    заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО Івановецької сільської ради взяти участь у міжобласному вебінарі «Упровадження електронних класних журналів - нові можливості для заступників директорів шкіл», який проводить громадська організація «За кращу освіту» за принципом «рівний-рівному».
12 Березня, 2021 р., 11:51
Цифрове середовище, зокрема мережа Інтернет, сьогодні є важливим джерелом інформації. Діти проводять все більше часу в Інтернеті. Разом з тим, не кожна дитина володіє достатнім рівнем знань щодо існуючих ризиків в цифровому середовищі та навичками безпечної поведінки в цифровому просторі.
12 Березня, 2021 р., 11:26
11 березня 2021 року проведено онлайн-наради  через платформу Zoom  директорів закладів освіти Івановецької сільської ради. Наради проводила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради Тулюк О.І.
04 Березня, 2021 р., 20:28
З 22 лютого по 17 березня 2021 року запрошуємо педагогічних працівників ЗЗСО Івановецької сільської ради ознайомитись з фрагментами електронних версій підручників конкурсного відбору підручників для 8 класу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь