Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з Днем працівників освіти

Дата: 01.10.2021 13:12
Кількість переглядів: 3114

Фото без описуУ четвер, 30 вересня, у Івановецькій громаді відбулись святкування з нагоди Дня працівників освіти. 

Керівників закладів загальної середньої та закладів дошкільної освіти з прийдешнім святом вітали в.о.сільського голови Івановецької сільської ради Євген Калинич, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради Ольга Тулюк та старости старостинських округів Івановецької громади Москаль Володимир, Штима Світлана, Мишкулинець Павло та Граб Віктор.

Калинич Євген Юрійович подякував педагогам за сумлінну працю та високий професіоналізм, побажав міцного здоров'я, миру та злагоди.

Грамотами Івановецької сільської ради нагороджено:

- Бігунець Віталію Миколаївну, директора Лохівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Герца Івановецької сільської ради - за багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління,  плідну педагогічну діяльність та з нагоди Дня працівника освіти.

- Симчину Наталію Михайлівну, директора Клячанівського ЗДО Івановецької сільської ради - за багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі  виховання підростаючого покоління,  плідну педагогічну діяльність та з нагоди Дня працівника освіти.

- Леспух  Адріанну Андріївну, заступника директора з навчально-виховної роботи Клячанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  Івановецької сільської ради – за багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівника освіти.

- Стецьо Ольгу Василівну, заступника директора з навчально-виховної роботи Івановецької гімназії  Івановецької сільської ради - за багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівника освіти.

Подяками  Івановецької сільської ради нагороджено:

- Віщак Наталію Степанівну, директора Стародавидківської початкової школи Івановецької сільської ради - за активну громадську діяльність,  досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління, вагомий особистий внесок у розвиток Івановецької територіальної громади та з нагоди Дня працівника освіти.

- Кельман Оксану Юріївну, директора Копиновецької гімназії Івановецької сільської ради - за активну громадську діяльність,  досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління, вагомий особистий внесок у розвиток Івановецької те риторіальної громадита з нагоди Дня працівника освіти.

- Касинець Галину Теодозіївну, вчителя української мови та літератури Бобовищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  Івановецької сільської ради - за досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління,  плідну педагогічну діяльність та з нагоди Дня працівника освіти.

- Головачко Ольгу Андріївну, вчителя біології та хімії Копиновецької гімназії Івановецької сільської ради - за досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління,  плідну педагогічну діяльність та з нагоди Дня працівника освіти.

- Педагогічний  колектив Лохівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Юрія Герца Івановецької сільської ради - за досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління,  плідну педагогічну діяльність та з нагоди Дня працівника освіти.

Освітян громади привітала також начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради Ольга Тулюк, зазначивши про потужну роль вчителя, його унікальність, мистецтво та щоденну жертовну працю заради майбутніх поколінь.

Всі гості свята отримали естетичне та емоційне задоволення від музичних поздоровлень Немеш Лілії, головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради.

Слова привітань і подяки на адресу тих, хто присвятив себе благородній справі створили теплу атмосферу свята, подарувавши яскраві емоції та незабутні враження гостям.

У сучасному світі якісна освіта є ключовою умовою для ефективного розвитку суспільства. Воістину велика справа, якою займаються наші педагоги, має величезну значимість для процвітання нашої держави.

Вітаємо усіх освітян Івановецької громади з професійним святом – Днем працівників освіти!

Спасибі невтомним Вашим серцям. Зі святом!

 

ФОТОРЕПОРТАЖ...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь