Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини соцзахисту

02 Червня, 2023 р., 10:12
Міністерство юстиції України інформує про запуск інформаційної кампанії системи надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства.
01 Червня, 2023 р., 09:17
Законом України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» визначені не тільки права, а і обов’язки внутрішньо переміщеної особи. Серед зобов’язань, зокрема, така особа повинна повідомляти структурний підрозділ з питань соцзахисту населення за місцем отримання довідки ВПО у разі добровільного повернення на покинуте постійне місце проживання не пізніш як за три дні до дня від’їзду. А також повідомляти про зміну місця проживання структурний підрозділ з питань соцзахисту населення за новим місцем проживання протягом 10 днів з дня прибуття до нового місця проживання.
29 Травня, 2023 р., 13:33
Громадська спілка «Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» (далі - НАІУ) з початку активних воєнних дій в Україні працює над покращенням умов життєдіяльності осіб з інвалідністю.
17 Травня, 2023 р., 15:59
17.05.2023 року працівники відділу з питань соціального захисту населення апарату виконавчого комітету Івановецької сільської ради взяли участь у онлайн-нараді  на тему: «Забезпечення взаємодії органів Пенсійного фонду України з територіальними громадами щодо питань організації надання соціальних послуг потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання», яку провели головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.
17 Травня, 2023 р., 15:56
З 1 травня по 30 вересня в Україні будуть розраховані субсидії на неопалювальний період.
08 Травня, 2023 р., 09:59
Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 340 від 18.04.2023 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій»
27 Квітня, 2023 р., 11:08
На сайті Міністерства соціальної політики України з’явився дашборд, який допоможе знайти та візуалізувати інформацію про надавачів соціальних послуг. Відтепер отримувачі та надавачі зможуть переглядати інформацію з Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг Єдиної інформаційної системи соціальної сфери у зручному форматі.
24 Квітня, 2023 р., 11:32
Працює перший і єдиний в Україні онлайн-майданчик з повною інформацією про всі основні сервіси допомоги постраждалим під час війни - Платформа допомоги врятованим. 
24 Квітня, 2023 р., 11:28
Відкрито реєстрацію для участі у додатковому відборі на безкоштовну сертифікатну програму навчання ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадахдержавної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь