Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини соцзахисту

28 Липня, 2023 р., 08:53
27 липня з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми начальник відділу з питань соціального захисту населення Івановецької сільської ради Ленюська Н. В. спільно з заступником директора  з виховної роботи Бобовищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. Анталовською Т.І. та головним спеціалістом відділу Логойда Т.В. у приміщенні адмінбудинку старостинського округу провели Годину спілкування «Торгівля людьми. Розпізнай небезпеку вчасно» з молоддю села Бобовище. 
27 Липня, 2023 р., 08:23
Національною соціальною сервісною службою України розроблено пам’ятку для осіб, постраждалих від торгівлі людьми, а також для посадових осіб, відповідальних за встановлення статусу такої особи.
26 Липня, 2023 р., 08:20
  З 01 серпня 2023року Міністерство соціальної політики України запроваджує нові підходи надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.
25 Липня, 2023 р., 09:51
Інформаційно-просвітницьницький захід - круглий стіл «Роль територіальних громад у протидії торгівлі людьми» організувала та провела  24 липня 2023 року  Ленюська Наталія Василівна, начальник відділу  з питань соціального захисту населення Івановецької сільської ради за участі Михайла Мишкулинця- сільського голови,  Калинича Є.Ю., секретаря сільської ради, старост старостинських округів та керівників структурних підрозділів сільської ради. Захід проведено напередодні Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначаємо 30 липня, адже всі фахівці органів місцевого самоврядування ТГ мають бути добре обізнані з ознаками злочину торгівлі людьми.
23 Червня, 2023 р., 13:58
Для підтримки українців, постраждалих внаслідок підриву греблі  Каховської ГЕС, з державного бюджету виділено понад 564 млн гривень на виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.
19 Червня, 2023 р., 14:31
Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» покликана створити систему сервісів і послуг для підтримки українців у складні часи повномасштабної війни.
19 Червня, 2023 р., 13:28
Повномасштабна війна в Україні триває, а кількість українців, що змушені через неї покинути свої домівки, на жаль, збільшується. Нагадуємо, що для отримання багатьох соціальних послуг, державою створено прості і доступні цифрові сервіси. Скориставшись ними, можна отримати необхідні послуги у декілька кліків.
19 Червня, 2023 р., 10:01
        Мукачівська районна організація Товариства Червоного Хреста України планує запровадити уроки з комп’ютерної грамотності “RedComp”, які будуть охоплювати всі вікові категорії місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб.
14 Червня, 2023 р., 14:42
Громадянину, який отримав посвідчення учасника бойових дій та хоче оформити пільги на оплату житлово-комунальних послуг, потрібно подати:
09 Червня, 2023 р., 10:53
На початку червня запущено експериментальний проект для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, – «Монетизація дитячого оздоровлення за принципом «гроші ходять за дитиною».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь