Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини соцзахисту

31 Серпня, 2022 р., 09:03
 Коли читаєш про збір коштів на підтримку українських захисників, то гордість розпирає за небайдужих співвітчизників. Проте, коли дізнаєшся, що гроші на допомогу, своєю працею, збирає малеча, то подих перехоплює.
30 Серпня, 2022 р., 09:23
5% населення України складають люди з інвалідністю. Події повномасштабного вторгнення є жахливими і руйнівними для всіх мешканців(-ок) України, проте захистити своє життя для людей з інвалідністю та маломобільним групам населення в умовах відсутності належного безбар’єрного середовища, недоліків законодавства стало ще складніше. Саме тому з квітня 2022 року громадська організація “Вектор прав людини” спільно з партнерами організували лінію допомоги  “Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану”.
03 Серпня, 2022 р., 13:30
Сектор з питань соціального захисту населення Івановецької сільської ради інформує про можливість забезпечення у серні поточного року оздоровленням, відпочинком та дозвіллям на території області дітей ВПО та пільгових категорій за рахунок державного, обласного бюджетів та благодійних  коштів.
27 Липня, 2022 р., 16:22
У зв’язку з великою кількістю запитань щодо отримання допомоги та подачі заявок через соціальну платформу єДопомога, Міністерство соціальної політики України надає відповіді на найпоширеніші запитання по «єДопомога міжнародна».
27 Липня, 2022 р., 09:42
26 липня з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми завідувач сектору соціального захисту населення Івановецької сільської ради Ленюська Н. В. спільно із завідувачем бібліотеки Карпинець Н.В.  та завідувачкою сільського клубу Русин О.П. с. Клячаново у приміщенні бібліотеки провели Годину спілкування «Торгівля людьми. Розпізнай небезпеку вчасно» з молодь села Клячаново. Ця зустріч з молоддю села була проведена з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.
13 Липня, 2022 р., 11:21
Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Міністерством соціальної політики України привертають увагу людей до ймовірних ризиків,  пов’язаних  з переїздом з охоплених війною регіонів, розробили основні правила безпеки під час пошуку житла, транспорту, роботи. Адже надзвичайна вразливість людей може призводити до різних форм шахрайства та експлуатації, і навіть до випадків торгівлі людьми.
11 Липня, 2022 р., 14:36
Інформаційно-просвітницьницький захід - круглий стіл «Роль територіальних громад у протидії торгівлі людьми» організувала та провела  11 липня 2022 року  Ленюська Наталія Василівна, завідувачка сектору з питань захисту населення Івановецької сільської ради за участі Мишкулинця М.М , сільського голови,  Калинича Є.Ю., секретаря сільської ради, старост старостинських округів та керівників структурних підрозділів сільської ради. Захід проведено напередодні Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначаємо 30 липня, адже всі фахівці органів місцевого самоврядування ТГ мають бути добре обізнані з ознаками злочину торгівлі людьми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь