Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини соцзахисту

09 Жовтня, 2024 р., 08:41
У рамках співпраці Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Благодійної організації „Благодійний фонд „Стабілізейшен Суппорт Сервісез” в межах проєкту „Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб”, що реалізується за фінансування Агентства ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН), заплановано організацію та проведення серії правопросвітницьких онлайн заходів для осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії проти України.
07 Жовтня, 2024 р., 16:22
Міністерство молоді та спорту України, у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської «Ти як?», налагоджує співпрацю з благодійною організацією «Об’єднання підлітків та молоді «Тінерджайзер».
16 Серпня, 2024 р., 13:36
Для одиноких батьків малих дітей це стане особливо зручним, оскільки вони не завжди мають на кого залишити дитину аби особисто звернутися в органи соціального захисту населення.
16 Серпня, 2024 р., 09:40
Як оформити державну виплату людям із інвалідністю з дитинства та дітям, що мають інвалідність?
18 Липня, 2024 р., 09:22
Громадська організація «Зелена альтернатива України» розробила дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб, постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 року.
20 Червня, 2024 р., 10:15
З метою захисту прав внутрішньо переміщених осіб Закарпатською обласною військовою адміністрацією надано оновлений "Інформаційний довідник місць тимчасового проживання для внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області"
13 Червня, 2024 р., 15:24
Положеннями окремих нормативно-правих актів для прийняття рішення про призначення в окремих випадках деяких видів допомог, надання пільг з оплати комунальних послуг, а також для включення до Реєстру осіб, які мають право на пільги, передбачено складання акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства / фактичного місця проживання особи (далі – Акт обстеження).
10 Червня, 2024 р., 09:52
Допомога малозабезпеченим сім’ям призначається тим сім’ям, у яких доходи не перевищують рівень забезпечення прожиткового мінімуму для сім’ї.
10 Червня, 2024 р., 09:50
Програма єОздоровлення, яку запустили минулого року, продовжується і цьогоріч.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь