Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Березня, 2023 р., 09:32
Весняне сонечко пригріває сильніше, настає час обробок сільськогосподарських посівів. З метою недопущення масового отруєння бджіл, яке в основному спостерігається у весняно-літній  період, та може бути пов’язане із використанням засобів захисту рослин, Мукачівське районне управління головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформує.
22 Березня, 2023 р., 16:33
Щороку 24 березня відзначають Всесвітній день боротьби з туберкульозом. Ця дата обрана не випадково, адже в цей день у 1882 році Роберт Кох оголосив про виявлення бактерії, що спричиняє захворювання на туберкульоз. Мукачівське районне управління головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформує - туберкульоз - це інфекційне хронічне захворювання тварин, птахів і людини, яке характеризується утворенням у різних органах типових безсудинних вузликів (туберкул) з ознаками сирнистого розпаду. Дане захворювання окрім суттєвої загрози здоров’ю людей, завдає значні економічні збитки сільському господарству.
22 Березня, 2023 р., 15:24
Українці, які хочуть отримувати субсидію, повинні оплатити борги за спожиту електроенергію до кінця квітня
20 Березня, 2023 р., 08:48
Власний садок з плодовими деревами біля будинку прагне мати практично кожен господар. Екологічно чисті яблука, груші, вишні та інші фрукти, вирощені власними руками без нітратів, стануть чудовим доповненням раціону. До того ж посадити фруктовий сад не так важко, досить дотримуватись деяких правил і рекомендацій.
07 Березня, 2023 р., 08:18
Не паліть Україну – не будьте загарбниками!  Пам’ятайте про шкоду, яку може завдати вогонь!
01 Березня, 2023 р., 16:36
ТОВ «Закарпаттяенергозбут» пропонує побутовим споживачам  зручний спосіб подачі документів для укладання договору
23 Лютого, 2023 р., 13:14
Положенням про Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці, затвердженого наказом Державної служби України з питань праці від 23.09.2022 №169, визначено, що міжрегіональне управління, відповідно до покладених на нього завдань, організовує інформаційну діяльність з питань що належать до його компетенції, забезпечує роботодавців інформацією та роз’ясненнями щодо ефективних засобів дотримання законодавства та запобігання можливим його порушенням.
20 Лютого, 2023 р., 11:09
Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Мукачево» (надалі – «Виконавець»), яке є Виконавцем послуг з поводження з побутовими відходами відповідно  на підставі Договору на виконання послуг із збирання, вивезення, захоронення або утилізації твердих побутових відходів з Мукачівського району від 30.12.2010р., укладеного між ТОВ «АВЕ Мукачево» та Мукачівською районною адміністрацією, інформує фізичних осіб, які є співвласниками, користувачами нерухомого майна, або за згодою власника користуються об’єктом нерухомого майна (надалі – «Споживачі»), про опублікування індивідуального Договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами, який є публічним договором приєднання (надалі – «Договір»).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь