Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

01 Квітня, 2024 р., 08:30
 ПрАТ "Закарпаттяобленерго" повідомляє про планові перерви в електропостачанні споживачів:
31 Березня, 2024 р., 08:02
Шановні віряни! Вітаю зі святом Великодня і від душі бажаю зберігати в своєму серці вогник любові, надії і віри, який завжди буде вести до світлого щастя. Бажаю всіх благ вашій родині, здоров'я, миру і достатку, щирої радості і таких же великих чудес в житті, як це свято. Нехай воскреслий Христос принесе перемогу всій нашій неймовірній Україні — перемогу світла над темрявою, життя над смертю, добра над злом! Миру вашому дому, миру нашій Україні!
20 Березня, 2024 р., 11:26
 Мукачівське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області звертає увагу суб’єктів господарювання на необхідність здійснення державної реєстрації потужностей з виробництва та/або обігу харчових продуктів, на які не вимагається отримання експлуатаційного дозволу.
20 Березня, 2024 р., 11:13
Мукачівське районне управління головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформує, законодавством України передбачені правові механізми забезпечення безпечності та якості харчових продуктів з метою гарантування продовольчої безпеки.
20 Березня, 2024 р., 09:44
 Кіберполіція оголосила про ребрендинг проєкту MRIYA. Відтепер в Україні діятиме новий покращений проект з кібербезпеки BRAMA (БРАМА)
19 Березня, 2024 р., 09:44
КНП "ЦПМСД" Івановецької сільської ради прийме на роботу сімейного лікаря та фельшера.
14 Березня, 2024 р., 09:39
 Керівництво мережі супермаркетів „NOVUS в Україні” зацікавлене у співпраці з сільгоспвиробниками Закарпатської області, яке має на меті представлення та реалізацію для споживачів мережі вирощеної в області сільськогосподарської та виробленої харчової продукції, сприяння диверсифікації та розширенню гарантованих каналів постачання продукції, підвищення рівня доданої вартості та ряд інших переваг для виробників, що підтверджено відповідною пропозицією компанії.
14 Березня, 2024 р., 08:15
 За повідомленням Мукачівської філії ПрАТ "Закарпаттяобленерго" у зв'язку з проведенням планових робіт на ПЛ-0,4 кВ та з метою безпечного їх виконання з 09:00 год по 17:00 год буде відсутня напруга:
08 Березня, 2024 р., 16:41
 Івановецька сільська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громад­ськості в:
08 Березня, 2024 р., 10:06
 Виконавчий апарат Івановецької сільської ради висловлює щирі співчуття колезі ЛОГОЙДА Іванні Василівні з приводу передчасної смерті її чоловіка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь