Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ветеранам

08 Серпня, 2023 р., 16:50
ТОВ « ЗАКАРПАТСЬКИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР
06 Липня, 2023 р., 11:00
Путівник розроблений фахівцями Українського ветеранського фону (УВФ) Міністерства у справах ветеранів України. Він являє собою збірник авторських напрацювань та адаптованих матеріалів з надання психологічної, медико -психологічної та психіатричної допомоги.
07 Червня, 2023 р., 16:05
Соціальні гарантії щодо забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації) осіб з інвалідністю в Україні визначено Законом України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні». Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321 «Про затвердження Порядку забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації) осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані такі засоби, їх переліку» УЧАСНИК БОЙОВИХ ДІЙ МАЄ ПРАВО на безоплатне отримання допоміжних засобів реабілітації (далі - ДЗР).
29 Травня, 2023 р., 14:39
Міністерство соціальної політики інформує про затвердження Генеральним штабом Збройних сил України Довідника із прав, обов’язків та алгоритму дій військовослужбовця у разі поранення, травми чи захворювання (далі -Довідник).
10 Травня, 2023 р., 16:01
Верховна Рада України 20 березня 2023 року ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань», яким змінено дату виплати. Законом, який набрав чинності 15 квітня цього року, внесено зміни до законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань» щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань.
09 Травня, 2023 р., 16:02
Громадська організація «Pro Women UA» та Український ветеранський фонд реалізують проєкт з організації онлайн-інтенсиву «Від Слів до Дій vol.3: українська армія edition». Він призначений для екскомбатанток, жінок-військових та членкинь родин військових і є безкоштовним.
14 Лютого, 2023 р., 09:19
20 січня Уряд ухвалив постанову, яка забезпечить здійснення щомісячних грошових виплат громадянам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною і брали безпосередню участь у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, а також членам сімей загиблих (померлих) громадян з їх числа.
01 Листопада, 2022 р., 09:50
Тепер для отримання статусу учасника бойових днів неважлива кількість днів на фронті
20 Жовтня, 2022 р., 16:25
У Закарпатській області діє «гаряча лінія» з соціальних питань для військовослужбовців та членів сімей загиблих захисників і захисниць України.
04 Жовтня, 2022 р., 13:21
В нашій державі діє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, який постійно проводить роботу по збору та систематизації повної інформації та даних щодо військовополонених та/або зниклих безвісти за особливих обставин захисників (оборонців).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь