Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про скликання чергової 51 сесії  Івановецької сільської ради VIII скликання

Дата: 23.05.2024 09:10
Кількість переглядів: 124

 

Фото без опису

Закарпатська область

Мукачівський район

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Івановецького сільського голови

 

                            21 травня 2024 року                     с. Іванівці                                        № 74/02-04

 

Про скликання чергової 51 сесії  Івановецької сільської ради VIII скликання

 

На підставі Регламенту Івановецької сільської ради VIII скликання, затвердженого рішенням другого пленарного засідання 2 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання від 22.12.2020 р. №31 (зі змінами від 20.01.2022 року №747), відповідно до статей 42, 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 10 ст. 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:

  1. Скликати 51 сесію Івановецької сільської ради VIII скликання.
  2. Провести:
  • засідання постійних депутатських комісій сільської ради VIII скликання – у період по 05 червня 2024 року;
  • засідання 51 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання – 06 червня 2024 о 15:00 годині київського часу в приміщенні адмінбудинку Івановецької сільської ради.
  1. На розгляд 51 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання передбачено внести такі питання:
    1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Івановецької сільської територіальної громади за І квартал 2024 року.
    2. Про затвердження звіту про хід виконання Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Івановецької сільської територіальної громади на 2024 рік за І квартал 2024 року.
    3. Про надання матеріальної допомоги  громадянам згідно Програми соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей  на 2023-2024 роки.
    4. Про надання одноразової матеріальної допомоги  громадянам згідно Програми «Турбота на 2022-2024 роки» (у новій редакції).
    5. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Івановецької сільської ради.
    6. Про доповнення до Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату виконавчого комітету Івановецької сільської ради.
    7. Про реорганізацію Стародавидківської початкової школи шляхом приєднання до Івановецької гімназії.
    8. Про передачу майна з державної до комунальної форми власності (підручники з української мови для учнів 5 класу ЗЗСО 2022 року видання).
    9. Про затвердження Програми інформаційного та матеріально-технічного забезпечення управління соціального захисту населення Мукачівської районної військової адміністрації для соціального обслуговування населення Івановецької  сільської ради на 2024 рік.
    10. Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» на 2022-2024 роки (зі змінами від 04 серпня, 22 грудня 2022 року, 21 вересня, 14 грудня 2023 року).
    11. Про внесення змін до бюджету Івановецької сільської територіальної громади на 2024 рік (зі змінами від 05 березня, 11 квітня 2024 року).
    12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у селі Жуково гр. Вегеш Сільвії Анатоліївні.
    13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в урочищі «Полятино» гр. Герц Марії Іллівні.
    14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Білей Дмитру Дмитровичу.
    15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Болдижар Ганні Михайлівні.
    16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в урочищі «Кіжедь», Д-74, площею 0,1287 га, гр. Ліба Степану Степановичу.
    17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в урочищі «Кіжедь», Д-75, площею 0,1287 га, гр. Ліба Степану Степановичу.
    18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  в  урочищі «Рекест», Д-42, площею 0,1800 га, гр. Ліба Степану Степановичу.
    19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  в  урочищі «Рекест», Д-73, площею 0,1800 га, гр. Ліба Степану Степановичу.
    20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в урочищі «Тераси», Д-41, площею 0,4195 га, гр. Ліба Степану Степановичу.
    21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в урочищі «Тераси», Д-42, площею 0,4195 га, гр. Ліба Степану Степановичу.
    22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в урочищі «Толока», Д-9, площею 0,1301 га, гр. Ліба Степану Степановичу.
    23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в урочищі «Толока», Д-10, площею 0,1298 га, гр. Ліба Степану Степановичу.
    24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Бобовище, вул. Миру, 132 гр. Бобела Марії Іллівні.
    25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Бобовище, вул. Миру, 47 гр. Бобуській Олені Володимирівні.
    26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Клячаново, вул. Лесі Українки, 62 гр. Болдижару Івану Васильовичу.
    27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Грибівці, вул. Архістратига Михаїла,78 гр. Герич Семену Андрійовичу.
    28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Клячаново, вул. Миру, 57 гр. Жуковій Світлані Володимирівні.
    29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Клячаново, вул. Лесі Українки, 38 гр. Золотухіній Ребеці Йосипівні.
    30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Щасливе, 39 гр. Козар Марії Іванівні.
    31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Лохово, вул. Виноградна, 19 гр. Маркович Світлані Василівні та гр. Симодейко Івану Васильовичу.
    32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Бобовище, вул. Миру, 96 гр. Олашину Віталію Вікторовичу.
    33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Бобовище, вул. Миру, 95 гр. Олашин Надії Іллічні.
    34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Бобовище,вул. Центральна,47гр. Парисенковій Оксані Василівні.
    35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Бобовище, вул. Виноградна, 1 гр. Перчаку Івану Івановичу.
    36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Старе Давидково, вул. Миру, 76 гр. Сабадош Мар’яні Юріївні.
    37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Копинівці, вул. Садова,2гр. Симочко Ігорю Іллічу.
    38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Бобовище, вул. Миру, 21 гр. Феделешу Василю Михайловичу.
    39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Жуково, вул. Духновича, 12 гр. Шелестак Наталії Степанівні.
    40. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельних ділянок в урочищі «Полятино» гр. Дудашу Івану Васильовичу.
    41. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки у селі Старе Давидково гр. Поп Оксані Іванівні.
    42. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельних ділянок у с. Клячаново, вул. Мукачівська, 131, ТОВ «СОЛО».
    43. Про затвердження детального плану території Дербалю Івану Михайловичу у селі Клячаново, урочище «Полятино».
    44. Про затвердження детального плану території Медвідь Мирославу Михайловичу у селі Клячаново, урочище «Полятино».
    45. Про затвердження детального плану території Меденцій Олександрі Євгенівні у селі Старе Давидково.
    46. Про затвердження гр. Друбічу Ігорю Михайловичу та гр. Гарсеванішвілі Вадиму Юрійовичу проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності в урочищі «Полятино» площею 0,7456 га, кадастровий номер: 2122783202:02:020:0340, цільове призначення якої змінюється.
    47. Про затвердження гр. Друбічу Ігорю Михайловичу та гр. Гарсеванішвілі Вадиму Юрійовичу проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності в урочищі «Полятино» площею 1,2500 га, кадастровий номер: 2122783202:02:020:0307, цільове призначення якої змінюється.
    48. Про затвердження ТОВ «СОЛО» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності площею 0,5438 га, кадастровий номер: 2122783200:11:103:0093, цільове призначення якої змінюється.
    49. Про затвердження ТОВ «СОЛО» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності площею 0,0803 га, кадастровий номер: 2122783200:11:103:0078, цільове призначення якої змінюється.
    50. Про затвердження Фущічу Івану Юрійовичу проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності в урочищі «Полятино» площею 0,2424 га, кадастровий номер: 2122783202:02:020:5018, цільове призначення якої змінюється.
    51. Про затвердження акту обстеження земельної ділянки для встановлення межі у селі Клячаново гр. Максим Марії Мігалівні.
    52. Про затвердження акту обстеження земельної ділянки для встановлення межі у селі Лохово гр. Гичка Івану Івановичу.
    53. Про затвердження акту обстеження земельної ділянки для встановлення межі у селі Лохово гр. Касинець Марії Василівні.

 

Сільський голова                                                  Михайло МИШКУЛИНЕЦЬ

https://ivanovecka-gromada.gov.ua/docs/1687342/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь