Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведення конкурсу на заміщення вакантної посади

Дата: 19.04.2024 14:09
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

 ПРОТОКОЛ № 01

результатів проведення іспиту кандидата на заміщення

вакантної посади посадових осіб місцевого самоврядування

в Івановецькій сільській раді

 

с. Іванівці              від 19 квітня 2024 року

 

Місце проведення: актовий зал адмінбудинку Івановецької сільської ради

Час проведення: 10.00

 

Присутні:

голова конкурсної комісії:           Калинич Євген Юрійович, секретар Івановецької сільської ради;

 

секретар конкурсної комісії:     Ландовська Світлана Томашівна, начальник відділу організаційно-кадрової, оборонної та мобілізаційної роботи

 

члени конкурсної комісії:

                                                 Ленюська Наталія Василівна, завідувач сектору з питань соціального захисту населення

                                                Тімовті Марія Василівна, начальник відділу Центр надання адміністративних послуг

                                               Фельдиші Марія Василівна, начальник відділу – головний бухгалтер відділу обліку, звітності та господарського забезпечення 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про розгляд заяв та документів поданих особами, які виявили бажання взяти участь у конкурсі  на заміщення вакантної посади. Організаційна підготовка до іспиту.

2. Про проведення іспиту з кандидатами на заміщення вакантної посади.

3. Оцінювання та підбиття підсумків іспиту.

4. Проведення співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит.

5. Прийняття рішення.

Всі члени конкурсної комісії голосували «за» - одноголосно.

1. Про розгляд заяв та документів поданих особами, які виявили бажання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади. Організаційна підготовка до іспиту.

СЛУХАЛИ:  Про розгляд заяв та документів поданих особами, які виявили бажання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади Івановецької сільської ради, а саме:

  • головний спеціаліст сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту

ІНФОРМУЄ: секретар конкурсної комісії  - Світлана Ландовська, начальник відділу організаційно – кадрової, оборонної та мобілізаційної роботи,  що відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002р.  № 169 «Про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», згідно Положення про порядок проведення конкурсу та проведення іспиту на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Івановецької сільської ради, затвердженого рішенням четвертої сесії 8 скликання від 26.01.2021р. № 45 (із змінами та доповненнями),  на підставі розпорядження сільського голови від 19 березня 2024 року № 39/02-04 було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади: головний спеціаліст сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Інформацію про проведення конкурсу та основні вимоги до кандидатів на заміщення вищевказаної вакантної посади було розміщено на вебсайті Івановецької сільської ради 19 березня 2024 року.

ВИСТУПИВ:

Голова конкурсної комісії – Євген Калинич, секретар сільської ради який зазначив, що за період з дати оголошення конкурсу, а саме з 19 березня 2024 року по 18 квітня 2024 року на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту подала одна претендентка – Когутич Марина Іванівна, 1993 року народження.

Конкурсна комісія, розглянувши документи претендентки на відповідність вимогам щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування, встановленим кваліфікаційним вимогам та вимогам конкурсу (рішення № 45 від 26.01.2021р.) на вищезазначену посаду дійшли до висновку:

  • кандидатура Когутич Марини Іванівни на посаду головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту відповідає вищеназваним вимогам.

Голосували: відкритим голосуванням «за» - 5 чоловік, «проти» - 0, «утримались» - 0.

   ВИРІШИЛИ:

  1. Допустити Когутич Марину Іванівну до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради.

Голосували «за» одноголосно.

2. Про проведення іспиту з кандидатами на заміщення вакантних посад

СЛУХАЛИ: Про проведення іспиту кандидата на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту.

ІНФОРМУЄ: секретар конкурсної комісії Світлана Ландовська, начальник відділу організаційно – кадрової, оборонної та мобілізаційної роботи, щодо конкурсної комісії на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту подала одна претендентка – Когутич Марина Іванівна 1993 року народження, яка закінчила у 2015 році Ужгородський національний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «правознавство». З серпня 2023 року і по теперішній час навчається в Мукачівському державному університеті  на курсі факультету економіки, управління та інженерії, ОС «Магістр» спеціальність «облік і оподаткування». Орієнтовний термін закінчення навчання грудень 2024 року.

Відповідно до рішення конкурсної комісії вищезазначена кандидатура допущена до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади.

 Світлана Ландовська, секретар конкурсної комісії, проінформувала кандидатку  про тривалість та процедуру складання іспитів. До проведення іспиту учасниця конкурсу була ознайомлена з вимогами статті 5 Закону України «Про боротьбу з корупцією», про Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад, його тривалість та процедуру складання іспиту. Відповіла на запитання щодо процедури іспиту і  запропонувала кандидатці витягнути екзаменаційний білет.

Іспит розпочався о 10.30 за київським часом. Кандидатка письмово на аркушах зі штампом Івановецької сільської ради державною мовою відповіла на запитання, зазначені в білеті  кандидата.

Під час підготовки відповідей на запитання екзаменаційного білета були присутні всі члени конкурсної комісії. Іспит закінчився об 11 годині 30 хвилин в термін, передбачений Порядком проведення іспиту.       

 

3. Оцінювання та підбиття підсумків іспиту.

Знання кандидата оцінюється за п'ятибальною системою. Максимальна кількість балів — 25.

Оцінка проводилася 5 членами конкурсної комісії, які прийняли спільне рішення щодо оцінки відповідей на кожне з питань екзаменаційного білету. Загальну суму балів занесено до екзаменаційної відомості від 19 квітня 2024 року.

Кандидатка на посаду головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради – Когутич Марина Іванівна, витягнула екзаменаційний білет № 9, про що зафіксовано в екзаменаційній відомості.

Письмовий іспит кандидатка на заміщення вакантної посади Івановецької сільської ради склала за таким результатом:

п/п

Прізвище, ініціали

кандидата

   №

білета

Результати відповідей на питання

Всього

балів

1

2

3

4

5

1.

Когутич М.І.

9

4

4

5

4

4

21

 

         На підставі результатів письмового іспиту з кандидаткою, конкурсна комісія

 ВИРІШИЛА:

Конкурсантка набрала більше 50 відсотків від максимальної суми балів, вважається таким, що успішно склала іспит і тому допущена до співбесіди на оцінку ділових, професійних та моральних якостей.

Співбесіду призначено на 13 годину 00 хвилин  19 квітня 2024 року.

Результати голосування: «за» - 5, «проти» - немає.

4. Проведення співбесіди з кандидаткою, яка успішно склала іспит.

Із кандидаткою Когутич М.І. на заміщення вакантної посади, конкурсною комісією проведено індивідуальну співбесіду.

CЛУХАЛИ: членів конкурсної комісії, які поставили кандидатці  Когутич Марині Іванівні наступні запитання:

Питання 1. Назвіть основні функціональні обов’язки та завдання посадової особи на посаді, на яку Ви претендуєте.

Надано  правильну, стислу відповідь на запитання.

Питання 2. Чому Ви вирішили приймати участь у конкурсі?

Надано чітку відповідь на запитання.

Питання 3. Назвіть, які є первинні облікові документи?

Надано  правильну, чітку відповідь на запитання.

Питання 4. Назвіть, захищені видатки бюджету?

Надано  правильну, чітку відповідь на запитання.

Результати голосування: «за» - 5, «проти» - немає. 

 

5.Прийняття рішення.

CЛУХАЛИ: Голову конкурсної комісії – Євгена Калинича, секретаря сільської ради,

який підвів підсумки іспиту та співбесіди з кандидаткою, та за результатами конкурсу запропонував:
  • Когутич Марину Іванівну, рекомендувати на призначення на вакантну посаду головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради.

На підставі результатів письмового іспиту та співбесіди з кандидаткою Когутич М.І.,  яка успішно склала іспит конкурсна комісія

ВИРІШИЛА:

Рекомендувати сільському голові Івановецької сільської ради Мишкулинцю Михайлу Михайловичу:

1. Призначити Когутич Марину Іванівну на посаду головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради як таку, що успішно склала іспит та пройшла за конкурсом на заміщення вакантної посади.

 

Конкурсна комісія ГОЛОСУВАЛА відкритим голосуванням

«За»  –  5 чоловік

«Проти»    немає

«Утримались» - немає

 

Голова конкурсної комісії              __________         Євген КАЛИНИЧ

Секретар конкурсної комісії         __________        Світлана ЛАНДОВСЬКА

 

Члени конкурсної комісії               __________       Наталія ЛЕНЮСЬКА

 

                                                        __________       Марія ТІМОВТІ

 

                                                        __________      Марія ФЕЛЬДИШІ

 

Екзаменаційна відомість конкурсної комісії від 19.04.2024р. на заміщення вакантної посади 

 

ЕКЗАМЕНАЦІЙНА ВІДОМІСТЬ

проведення іспиту кандидата на заміщення вакантної посади

 посадових осіб місцевого самоврядування конкурсною комісією

Івановецької сільської ради

 

від «19» квітня 2024 р.

Згідно з Порядком проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у Івановецькій сільській раді, затвердженим рішенням четвертої сесії 8 скликання Івановецької сільської ради від 26.01.2021 р. 45 (зі змінами)

п/п

Прізвище, ім’я, по батькові

Посада, на яку претендує кандидат

Категорія посади, на яку претендує кандидат

Номер білету

Загальна сума балів

1

Когутич Марина Іванівна

головний спеціаліст сектору бухгалтерського обліку та звітності

відділу освіти, культури, молоді та  спорту

 Івановецької сільської ради

 

7

9

21

 

Голова   комісії:                   __________           Є.Ю. Калинич

Секретар  комісії:                __________             С.Т.Ландовська

Члени   комісії:                    __________             М.В. Тімовті

                                                              __________               М.В. Фельдиші

                                           __________                Н.В. Ленюська   

 

                                       Сільському голові

                                                     Івановецької сільської ради

                                        Мишкулинцю М.М.

 

ПОДАННЯ

про призначення Когутич Марини Іванівни на посаду головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та  спорту Івановецької сільської ради

 

Когутч Марина Іванівна  народилася 15 вересня 1993 року в с. Лохово, Мукачівського району, Закарпатської області. У 2015 році закінчила Ужгородський національний університет та отримала повну вищу освіту за спеціальністю «правознавство» , кваліфікація  «спеціаліст з права». З серпня 2023 року і по теперішній час здобуває другу вищу освіту, -навчається в Мукачівському державному університеті  на курсі факультету економіки, управління та інженерії, ОС «Магістр» спеціальність «облік і оподаткування». Орієнтовний термін закінчення навчання грудень 2024 року.

Свою трудову діяльність розпочала у ФОП Хайнас з березня 2020  року, де пропрацювала касиром 1 рік і 8 місяців. З січня 2023 року по березень 2024 року працювала бухгалтером в комунальній установі «Мукачівський дитячий будинок-інтернат» Закарпатської обласної ради. Загальний  стаж роботи 2 роки і 10 місяців.

За час роботи в організаціях  зарекомендувала себе як відповідальний, сумлінний та кваліфікований працівник. Завжди вчасно і якісно виконувала свої посадові обов’язки, а також брала активну участь у громадському житті організацій. В процесі роботи користувалася  сучасними інформаційними технологіями, має досвід роботи з комп’ютерними спеціалізованими програмами та володіє знаннями основ діловодства.  Вміє вибирати методи та засоби досягнення найкращих результатів, планувати та організовувати особисту діяльність, поєднувати в ній основні принципи роботи, використовувати залежно від ситуації найдоцільніші та найефективніші методи.   

Серед особистих якостей Когутич М.І. можна відмітити її працездатність, комунікабельність, уміння встановлювати взаємовідносини з колегами, творчий підхід до справи, витриманість і тактовність, цілеспрямованість, наполегливість, вміє відстоювати свої погляди, самокритична в оцінюванні своїх дій і вчинків.

Вважаю, що Когутич М.І. за своїми професійними якостями повністю відповідає займаній посаді.

На підставі викладеного та за результатами конкурсного відбору, конкурсна комісія рекомендує сільському голові Івановецької сільської ради призначити Когутич Марину Іванівну на посаду головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради днем 22 квітня 2024 року.

 

 

Голова конкурсної комісії                                        Євген КАЛИНИЧ                                                                     

19.04.2024 р.

                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь