Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації Стародавидківської початкової школи  Івановецької сільської ради

Дата: 08.04.2024 15:43
Кількість переглядів: 63

Фото без опису 1. Найменування організатора громадського обговорення – Івановецька сільська рада.

2. Назва питання винесеного на обговорення

Проєкт рішення Івановецької сільської ради «Про реорганізацію Стародавидківської початкової школи  Івановецької сільської ради шляхом приєднання до Івановецької гімназії  Івановецької сільської ради».

 

  1. Мета: врахування думки жителів села Старе Давидково та жителів Івановецької  територіальної громади щодо реорганізації Стародавидківської початкової школи  Івановецької сільської ради.
  2. Формат проведення громадського обговорення: зустріч з громадськістю і колективом Стародавидківської початкової школи.
  3. Дата, місце і час проведення: 23 квітня 2024 року в приміщенні Стародавидківської початкової школи за адресою: с. Старе Давидково, вул. Миру, буд. 54А.  Початок о 18:00 год
  1. Запрошуємо Вас долучитися до громадського обговорення цього питання. Пропозиції, розповсюджені через соціальні мережі, до уваги братися не будуть.
  2. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:  89622, вул. Миру, 15 с. Іванівці (відділ освіти, культури, молоді та спорту), електронна адреса:  osvitaivanoveckatg@gmail.com.
  3. До участі в обговоренні запрошуються колектив Стародавидківської початкової школи та мешканці Івановецької територіальної громади.
  4. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – Віщак Наталія Степанівна – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту.
  5. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення, узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором. Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Івановецької сільської ради.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь