Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ про роботу постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, збереження історичного середовища та благоустрою

Дата: 03.04.2024 10:55
Кількість переглядів: 60

Фото без опису Основним завданням постійної комісії являється організація роботи по розгляду звернень громадян та юридичних осіб про надання дозволів на розробку, затвердження та зміну цільового призначення технічної документації щодо земельних питань жителів Івановецької сільської ради.

До складу постійної комісії входять 6 депутатів:

1.Бабіля Роман – голова комісії

2.Матіс Сергій – секретар комісії

3.Герц Дмитро – член комісії

4.Симир Василь – член комісії

5.Стегней Василь – член комісії

6.Максим Іван – член комісії

У своїй роботі комісія керується Земельним кодексом України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про постійні комісії Івановецької сільської ради, а також Регламентом роботи Івановецької сільської ради.

Свою діяльність комісія здійснює на принципах соціальної справедливості, законності, захисту прав і законних інтересів громадян. Робота комісії полягає в:

1.Розгляді питань, що виносяться до компетенції комісії, які вносяться на розгляд сільської ради щодо земельних відносин; готує висновки, пропозиції.

2.Сприянні здійсненню контролю за дотримання земельного законодавства.

3.Підготовці пропозиції щодо реалізації державної і регіональної політики у сфері регулювання земельних відносин на території Івановецької сільської ради.

4.Підготовці пропозицій щодо організації і здійснення землеустрою, моніторингу земельних ресурсів та контролю за їх раціональним використанням і охороною у межах сільської ради.

За звітній період (2023 рік) постійною комісією було проведено 7 планових засідань, під час яких розглянуто 183 земельні питання. Основні з яких:

  • надання дозволів на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) жителям та юридичним особам сільської ради;
  • затвердження детальних планів території жителям та юридичним особам сільської ради;
  • затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельних ділянок жителям та юридичним особам сільської ради;
  • надання дозволів про зміну цільового призначення земельних ділянокжителям та юридичним особам сільської ради;

Незважаючи на плідну та результативну роботу комісії під час звітнього періоду не проведено 3 засідання із-за відсутності кворому.

Робота комісії будувалась на принципах ефективності, законності та поваги до кожного жителя громади, фізичних та юридичних осіб.

 

Голова комісії                                                                                              БАБІЛЯ Роман


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь