Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт про роботу ЦНАПу за 2023 рік

Дата: 06.02.2024 09:33
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

ЗВІТ 

про роботу відділу Центру надання адміністративних послуг Івановецької сільської ради за 2023 рік

Центр надання адміністративних послуг (далі - ЦНАП) Івановецької сільської ради створений відповідно до рішення 8 сесії 8 скликання від 11 березня 2021 року № 192 та 9 сесії 8 скликання від 15 квітня 2021 року № 256 (зі змінами) успішно функціонує і розширює спектр надання адміністративних послуг для населення. Всього зареєстровано 186 адміністративних послуг, які можуть надавати працівники центру.

Центр ЦНАП знаходиться в адміністративній будівлі Івановецької сільської ради та має віддалені робочі місця в старостинських округах с. Жуково, с. Лохово, с. Бобовище та с. Копинівці, де також надається частина послуг.   

З травня 2023 року у ЦНАПі впроваджено такі послуги як витяг з державного земельного кадастру та витяг з технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки,  які є новими для громади.

У жовтні 2023 року підписано угоду про співробітництво між Головним управлінням Державної міграційної служби України в Закарпатській області та Івановецькою сільською радою по виготовленню ID карток та паспортів громадян України  для виїзду за кордон. В даний час послуга вже працює.За короткий проміжок часу з 21 листопада по 31 грудня прийнято 84 звернення громадян на виготовлення паспорта громадянина України у формі  ІD  картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

 

Станом на 01.01.2024 року в громаді налічується 9196 чоловік, які користуються послугами ЦНАПу, а саме :

  • с. Іванівці – 1293 чоловік;
  • с. Клячаново – 1924 чоловік;
  • с. Старе Давидково – 518 чоловік;
  • с. Жуково – 577 чоловік;
  • с. Череївці – 218 чоловік ;
  • с. Лохово – 1157 чоловік;
  • с. Бобовище – 1576 чоловік;
  • с. Грибівці – 475 чоловік;
  • с. Ільківці – 51;
  • с. Копинівці – 736 чоловік;
  • с. Микулівці, Ростов’ятиця – 392 чоловік;
  • с.  Щасливе – 279 чоловік.

Інформуємо, що з січня по грудень 2023 року послугами  ЦНАПу скористалося понад 6554 громадян.

Найпопулярніші послуги

Лідером  є послуга з реєстрації  права власності на нерухоме майно –3693 звернення. Державний реєстратор ЦНАП дотримується принципу екстериторіальності під час прийому громадян з інших громад Закарпатської області.

Наступне місце посідає реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання громадян та актуалізація даних в реєстрі РТГ. За 2023 рік видано витягів з РТГ – 1300, зареєстровано осіб в громаді – 169.

Почесне місце займають звернення громадян з надання різного роду місцевих послуг в т.ч. із земельних питань, питань присвоєння та реєстрації поштових адрес, надання одноразових матеріальних допомог громадянам та військовослужбовцям  – 811 звернень.

Наступне місце займають послуги соціального характеру, які стали особливо актуальними в період воєнного стану. Вони  надаються спільно з відділом з питань соціального захисту населення  – 599 звернень.

В ЦНАП надається так звана миттєва послуга  видача - витягу з ДЗК в межах країни, витяг з технічної документації про нормативно грошову оцінку  земельної ділянки. За 2023 рік нею скористалося  67 осіб.

Протягом 2023 року працівниками відділу управління обслуговування громадян (сервісного центру №4) ГУ ПФУ у Закарпатській області щомісяця проводився прийом громадян з питань пенсійного забезпечення, призначення субсидій та пільг. Це є надзвичайно популярна послуга в громаді. 

 

У 2023 році зареєстровано:

  • 59 народжень;
  • 110 смертей;
  • 15 шлюбів.

Зручність отримання платних послуг полягає в тому, що в приміщенні  сільської ради, де надаються послуги, встановлено  платіжний термінал та відразу можна сплатити надання будь-якої платної послуги. Шеринг документів дає змогу миттєво скористатися послугою у разі відсутності у заявника паперових документів.

Адміністратори ЦНАП  завжди готові надати консультації чи послуги з приводу хвилюючого питання. Наша команда спільно з відділом з питань соціального захисту населення  завжди чекає на відвідувачів та радо Вам допоможе.

   

Начальник відділу ЦНАП

Івановецької сільської ради                                                              Марія ТІМОВТІ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь