Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Група Tolk започаткувала освітній проєкт у сфері енергоощадження для дітей молодшого віку

Дата: 02.11.2023 08:28
Кількість переглядів: 54

Фото без опису Група компаній Tolk презентувала перший в Україні освітній проєкт у сфері енергозаощадження від компанії енергоринку для дітей молодшого віку під час брифінгу в Закарпатській обласній військовій адміністрації. Проєкт представили директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Група Tolk) Наталія Німець та начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Закарпатської ОВА Василь Гомонай.

«Ми в Україні всі розуміємо, що досвід, отриманий під час попереднього опалювального періоду, спонукає нас до того, щоб замислюватися над питанням вдумливого ставлення до ресурсів, зокрема й до електроенергії, – зазначив начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Закарпатської ОВА Василь Гомонай. – Ми розуміємо, що агресор може повторити свої дії, тому так важливо мобілізувати всі ресурси, всі можливості для заощадження як на рівні підприємств, так і на рівні населення. Вдячний ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за ініціативи, спрямовані на виховання покоління, котре знатиме, як заощаджувати ресурси. Це важливо!»

Директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець повідомила, що у рамках співпраці з Закарпатською ОВА започатковано ініціативу з популяризації соціально-відповідального способу життя та ощадливого ставлення до довкілля та енергоресурсів.

«ТОВ «Закарпаттяенергозбут», як учасник Групи компаній Tolk, є соціально відповідальним бізнесом, тому ми активно допомагаємо соціально незахищеним верствам населення, співпрацюємо з благодійними фондами, піклуємось про дітей та внутрішньо переміщених осіб, – зазначила Наталія Німець. – Серед наших успішних проєктів – ініціатива, спрямована на підтримку родин під назвою «Робіть світлі справи!», подарункові сертифікати тощо».

За словами директорки товариства, через руйнування, завдані українській енергосистемі агресором, сьогодні надактуальним питанням є енергозаощадження та дбайливе ставлення до енергоресурсів. Це є вагомою складовою зміцнення енергетичної безпеки та незалежності нашої держави.

«Дбайливе ставлення до енергоресурсів повинно стати нашою звичкою, і ця звичка формується з дитинства, – наголосила Наталія Німець. – Тому саме у Міжнародний день економії ми презентуємо наш новий проєкт щодо енергозаощадження — спеціальну брошуру для дітей «Tolkові поради Світлячка».  

Це перший в Україні подібний освітній проєкт у сфері енергозаощадження від компанії енергоринку для дітей молодшого віку, і ми раді розпочати його саме на Закарпатті». 

Освітній проєкт спрямований на те, щоб допомогти дітям сформувати правильне ставлення до енергоресурсів та довкілля і навчити їх заощаджувати електроенергію з малих років.

У брошурці в легкій та цікавій для дітей формі, в інтерактивному форматі, викладено правила правильного користування електроприладами, які допоможуть заощаджувати електроенергію. 

Брошура розрахована на дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, вона буде безкоштовно розповсюджуватись в Центрах обслуговування клієнтів Групи компаній Tolk, а також поширюватися серед дітей у школах та інших освітніх закладах.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь