Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про певні заборони на території громади з 06 грудня

Дата: 06.12.2022 13:00
Кількість переглядів: 175

 

Закарпатська область

Мукачівський район

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Івановецького сільського голови

 

                               06 грудня 2022 року                  с. Іванівці                                    № 215/02-04

 

Про невідкладні заходи для забезпечення і підтримки енергосистеми

та захисту безпеки населення

 

  Відповідно до статті 119 Конституції України, статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 4, 8 і 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статті 14 Закону України «Про оборону України», законів України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»», «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2022 року № 181-р «Питання запровадження та забезпечення здійснення заходів правового режиму воєнного стану в Україні, рішення ради оборони області від 22 липня 2022 року № 38, розпорядження начальника Закарпатської обласної військової адміністрації від 06 грудня 2022 року № 870 «Про введення в дію рішення ради області»:

 

1. Заборонити з 6 грудня 2022 року на території Івановецької сільської територіальної громади використання таких видів зовнішнього освітлення як освітлення зовнішньої реклами, рекламних вивісок та підсвіток.

2. Заборонити суб’єктам господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність на території громади, починаючи з  6 грудня 2022 року, використання освітлення територій та приміщень закладів  громадського харчування, роздрібної торгівлі тощо після завершення робочого часу.

3. Суб’єктам господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність на території громади:

   невідкладно вжити заходів щодо зменшення енергоспоживання шляхом економного та раціонального використання електроенергії у робочий час;

  розглянути можливість забезпечення власної діяльності альтернативними джерелами живлення для безперебійного функціонування.

4. З метою забезпечення стабільності та недопущення погіршення криміногенної ситуації в громаді спільно з Мукачівським районним управлінням Головного управління Національної поліції у Закарпатській області, територіальним центром комплектування та соціальної підтримки:

       посилити заходи з патрулювання у темну пору доби;

       залучити необхідну кількість патрульно-постових нарядів для забезпечення правопорядку на вулицях і в громадських місцях.

5. Вжити вичерпних заходів щодо виконання даного розпорядження та спільно із старостами округів посилити роз’яснювальну і профілактичну роботу з суб’єктами господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, щодо економного використання електроенергії.

6. Відділу організаційно-кадрової, оборонної та мобілізаційної підготовки оприлюднити розпорядження на офіційному вебсайті громади.

7. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Сільський голова                                                           Михайло МИШКУЛИНЕЦЬ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь