Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Дата: 20.10.2022 16:32
Кількість переглядів: 314

Фото без описуЗ метою належної організації та проведення атестації педагогічних працівників та керівників закладів освіти Івановецької сільської ради  відбулося перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради.

На порядок денний були винесені такі питання:

  1. Про затвердження списків педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти Івановецької сільської ради, що атестуються атестаційною комісією ІІ рівня Івановецької сільської ради у 2022 -2023 навчальному році.
  2. Про затвердження перспективного плану атестації керівників закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти Івановецької сільської ради на 2022-2027 роки.
  3. Про затвердження плану роботи та графіка засідань атестаційної комісії ІІ рівня Івановецької сільської ради  у 2022-2023 навчальному році.
  4. Про затвердження списків атестації, організацію та проведення атестації керівників закладів освіти у 2022-2023 навчальному році.

Голова атестаційної комісії, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради Віщак Наталія Степанівна, яка зосередила увагу присутніх на  загальних вимогах до атестації педагогів, спрямованих на стимулювання підвищення їх професійної компетентності, а також підкреслила необхідність дотримання вимог діючого  Типового положення про атестацію педагогічних працівників. Принципами атестації є колегіальність та відкритість, доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, об’єктивність та системність оцінювання його діяльності. Атестація спрямована на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді рівень кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь