Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем працівника освіти

Дата: 30.09.2022 14:41
Кількість переглядів: 295

Шановні освітяни!

Фото без описуВідділ освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради сердечно вітає Вас із професійним святом – Днем працівника освіти

Прийміть щирі вітання з професійним святом, яке об’єднує всіх, хто допомагає молоді відкривати скарбницю знань, науки і мудрості.

Саме ваша наполеглива праця, добросовісне служіння справі, невтомний творчий пошук і високий професіоналізм допомагають молодому поколінню обрати свій життєвий шлях і стати справжніми фахівцями своєї справи.

Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь головним світочем у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили знання вчитель – провідника вічних цінностей. Щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.

Освітній процес допомагають здійснювати завгоспи і кухарі, секретарі і бібліотекарі, прибиральники. Дякуємо, за Вашу відданість обраній справі, невтомну працю.

Бажаємо, щоб доброта Ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множилась. Нехай завжди Вас зігріває пошана ваших вихованців та їхніх батьків. Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра та злагоди.

 

З повагою відділ освіти, культури, молоді

та спорту Івановецької сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь