Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагородження грамотами педагогічних працівників з нагоди Дня працівника освіти

Дата: 29.09.2022 12:25
Кількість переглядів: 285

Фото без описуСьогодні, 29 вересня, у Івановецькій громаді відбулись святкування з нагоди Дня працівників освіти. Керівників закладів загальної середньої та закладів дошкільної освіти з прийдешнім святом вітали: сільський голова Івановецької сільської ради Михайло Мишкулинець, секретар Івановецької сільської ради Євген Калинич, обласний депутат Георгій Горват та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради Наталія Віщак.
Мишкулинець Михайло Михайлович та Калинич Євген Юрійович подякували педагогам за сумлінну працю та високий професіоналізм, побажали міцного здоров'я, миру та злагоди.

Горват Георгій Андрійович нагородив грамотами Закарпатської обласної ради представників освіти за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі національної освіти, багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти.

Освітян громади привітала також начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради Віщак Наталія Степанівна, зазначивши про потужну роль вчителя, його унікальність, мистецтво та щоденну жертовну працю заради майбутніх поколінь та вручила подяки всім педагогічним колективам нашої громади за якісну організацію навчально-виховного процесу на час воєнного стану та з нагоди Дня працівника освіти.
Слова привітань і подяки на адресу тих, хто присвятив себе благородній справі створили теплу атмосферу свята, подарувавши яскраві емоції та незабутні враження всім присутнім.

У сучасному світі якісна освіта є ключовою умовою для ефективного розвитку суспільства. Воістину велика справа, якою займаються наші педагоги, має величезну значимість для процвітання нашої держави.
Вітаємо усіх освітян Івановецької громади з професійним святом – Днем працівників освіти!

Спасибі невтомним Вашим серцям. Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь