Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учні 1–11 класів можуть навчатися за допомогою Всеукраїнського розкладу та Всеукраїнської школи онлайн

Дата: 30.03.2022 14:18
Кількість переглядів: 567

Фото без описуУчні, які під час війни опинилися за кордоном або на тимчасово окупованій території та втратили зв’язок зі школою, мають продовжити навчання онлайн.

Якщо ваша школа зараз не забезпечує дистанційного навчання, вам необхідно виконувати дії, зазначені в цьому матеріалі, для продовження навчання вашої дитини на платформі «Всеукраїнська школа онлайн».

АЛГОРИТМ ДЛЯ БАТЬКІВ УЧНІВ 1–4 КЛАСІВ

1. Відкрийте поточний розклад занять:

2. Перегляньте, які заняття заплановані в розкладі.

3. Обговоріть з дитиною розпорядок дня, домовтеся, на який час запланувати заняття. Деякі заняття відбуваються в прямому ефірі, але доступні також пізніше в запису. Час занять є орієнтовним і насправді залежатиме від умов, у яких перебуває зараз ваша дитина.

4. Поясніть дитині, що вона матиме щоденні уроки зі шкільних предметів, а також хвилину мовчання, психологічну хвилинку та розвивальні заняття.

5. У запланований час відкрийте заняття («Онлайн-урок» або «Відео») у розкладі. Попросіть дитину переглянути заняття й виконати те, що пропонує вчитель або ведучий.

6. Постарайтеся переглянути хоча б кілька занять разом з дитиною. Допомагайте малюкові додатковими поясненнями, відповідайте на його запитання.

7. Після перегляду відео за можливості обговоріть з дитиною його зміст. Запитайте, що нового вона дізналася на цьому уроці, що було для неї цікавим. Обговоріть, що для малюка було складним і незрозумілим. Спробуйте пояснити незрозумілий момент, користуючись цим відео й матеріалами інтернету.

8. Працюйте систематично, привчайте дитину до того, що вона буде щоденно переглядати заняття, запропоновані у Всеукраїнському розкладі.

АЛГОРИТМ ДІЙ ДЛЯ БАТЬКІВ УЧНІВ 5–11 КЛАСІВ

1. Зареєструйте дитину на сайті Всеукраїнської школи онлайн (ВШО) за посиланням.

2. Запишіть дитину на всі курси для вашого класу, натиснувши на посилання «Записатися на курс» (посилання для кожного класу нижче).

3. Відкрийте розклад для вашого класу (посилання для кожного класу нижче). У розкладі є щоденні уроки зі шкільних предметів, а також короткі заняття із психологом.

4. Натисніть у розкладі «Матеріали уроку на платформі ВШО» щоб відкрити заняття (ви маєте бути авторизовані на сайті й зареєстровані на відповідний курс).

5. Матеріали заняття містять відеоуроки, конспекти і тестові завдання з теми.

6. Почніть перегляд відеоуроку. Можна ставити відео на паузу, повертатися до певного фрагмента й переглядати його повторно. Треба уважно сприймати матеріал і виконувати завдання, запропоновані під час відеоуроку.

7. Після перегляду відео на сайті онлайн школи натисніть помаранчеву кнопку «Завантажити конспект». Конспект містить важливу навчальну інформацію з теми уроку, додаткові матеріали та практичні завдання. Уважно прочитайте його й виконайте запропоновані завдання.

8. Перейдіть до виконання тестових завдань до уроку. Виконавши завдання, натисніть синю кнопку «Надіслати». Кількість спроб для надання відповіді на завдання необмежена. Старайтеся виконати всі запропоновані завдання. Результати виконання завдань зберігатимуться на сторінці курсу в розділі «Прогрес».

9. Якщо щось у роботі з платформою буде незрозумілим – звертайтеся до інструкції певного курсу.

10. Навчайтеся систематично, розумно розподіляйте свій час. Щодня опрацьовуйте всі матеріали, передбачені Всеукраїнським розкладом.

Перелік курсів для 5–11 класів, на які потрібно зареєструвати дитину (перейдіть за посиланням, відкрийте кожен курс для Вашого класу й натисніть синю кнопку «Записатися на курс»)

Розклад занять для 5–11 класів:

 

За матеріалами  Освіта.ua
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь