Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 16 березня заклади загальної середньої освіти Івановецької територіальної громади організовують навчання

Дата: 15.03.2022 16:24
Кількість переглядів: 575

Фото без описуНавчання для учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти Івановецької  ТГ буде організоване за дистанційною формою навчання.

Рішення про початок навчання прийнято відповідно до наказу голови Мукачівської районної державної адміністрації – начальника військової адміністрації «Про організацію навчального процесу на території Мукачівського району  під час військового стану»  від 14.03.2022 року №8. На період дії військового стану, введеного на території України згідно Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 року «Про введення військового стану в Україні» заборонено відвідування загальноосвітніх навчальних закладів району учнями 1-11 класів.

Учні з числа внутрішньо переміщених осіб можуть тимчасово відвідувати (за заявою одного з батьків) заклади загальної середньої освіти за місцем тимчасового перебування. Кожен заклад освіти має забезпечити можливість долучення до освітнього процесу дітям, які тимчасово проживають на території Івановецької громади у зв’язку з воєнними діями на території України.  Рідні та учні  школи будуть мати змогу отримаюти витяг з електронного журналу з оцінками для подання в заклад освіти за постійним місцем проживання.

Крім того, рекомендуємо у будь-якому варіанті використовувати наявні електронні ресурси, насамперед Всеукраїнську школу онлайн, регіональні платформи, ресурси закладів освіти, у тому числі приватних, про які раніше інформувало Міністерство освіти і науки України. Для цього просимо керівників закладів освіти, педагогічні колективи поширювати зазначену інформацію та допомогти організувати підключення до дистанційної форми навчання здобувачам освіти, у тому числі з числа внутрішньо переміщених осіб.

Особливу увагу просимо звернути на дітей з особливими освітніми потребами. Рекомендуємо розглянути можливість надання таких послуг дистанційно для внутрішньо переміщених осіб.

Також звертаємо увагу на необхідність психологічної підтримки дітей. Низку відповідних матеріалів, що постійно поповнюється, розміщено на сайті Міністерства, чимало ресурсів пропонується громадськими організаціями в мережі Інтернет. Зокрема, психологи та педагоги, які створюють рекомендації, що допоможуть у найскладніший час та будуть необхідні у післявоєнний період.

Педагогічні колективи на місцях самостійно вирішуватимуть, як організувати навчання так, щоб було корисно і цікаво. Головне – мир, безпека, здоров’я кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь