Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників ЗЗСО Івановецької сільської ради

Дата: 12.01.2022 16:53
Кількість переглядів: 672

Фото без опису12 січня 2022 року під головуванням начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради Ольги Тулюк відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Івановецької сільської ради.

 На нараді за участі  директора інклюзивно-ресурсного центру Верхньокоропецької сільської ради Мішко А. було розглянуто актуальні питання щодо організації інклюзивного навчання  та визначення рівня підтримки відповідно до  Постанови КМУ «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах», від 15 серпня 2011 р. № 872.

Про результати зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році та завдання на виконання  рішення колегії департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації від 16 грудня 2021 року «Про результати зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році та завдання для підготовки до тестування у 2022 році» та про підсумки ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад  з навчальних предметів у 2021-2022 навчальному році інформувала головний спеціаліст відділу освіти, культури та спорту  Івановецької сільської ради Тетяна Ткаленко.

Фото без опису    Фото без опису

 

Обговорювалися також питання про вибір підручників для 9 класу закладами загальної середньої освіти, про організацію у 2022 році підвищення кваліфікації педагогічних працівників, про графік відпустки, а також про ліміти використання газу та світла у 2022 році закладами освіти.

Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти Івановецької сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь