Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відвідайте платформу «Знаїмо»

Дата: 24.12.2021 08:34
Кількість переглядів: 290

В Україні розпочала роботу платформа про здорове харчування у школах «Знаїмо» – https://znaimo.gov.ua. Вона є частиною реформи системи шкільного харчування, яка відбувається в Україні за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Платформа містить всю ключову інформацію про реформу, нормативно-правову базу, навчальні матеріали, підказки про реформу тощо. Основне завдання платформи – інформувати освітніх управлінців, керівників закладів освіти, педагогів та батьків про зміни в системі харчування та найкращі практики організації харчування у школах.

Назва «Знаїмо» розшифровується як «знаємо, що їмо».

«Наша мета стала більшою, ніж просто змінити шкільне меню. Ми хочемо змінити харчові звички українців. Це, звичайно, не робиться за день чи навіть за рік. Та хтось має розпочати. Нехай це будемо ми», – зазначила перша леді Олена Зеленська.

«Портал "Знаїмо" – унікальна платформа, яка допомагатиме управлінцям департаментів освіти в регіонах, керівникам шкіл, педагогам, кухарям у школах впроваджувати реформу шкільного харчування. Адже зараз саме на цих людей покладено відповідальність щодо того, як саме організовується харчування у школах. Водночас платформа допоможе дізнаватись про здорове харчування і учням та їхнім батькам. Створення платформи – це важливий крок у процесі реформування шкільного харчування, за допомогою якого ми зможемо поглибити знання щодо культури та основних принципів здорового харчування не лише у школах, а й у всій країні», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Докладнішеbit.ly/3oUFYK4

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь