Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів освіти Івановецької сільської ради

Дата: 13.10.2021 09:36
Кількість переглядів: 798

Фото без опису12 жовтня 2021 року, у залі засідань Івановецької сільської ради,  під головуванням в.о.сільського голови Івановецької сільської ради Калинича Є.Ю. та  начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради Тулюк О.І., відбулася нарада керівників закладів освіти Івановецької сільської ради, на якій було розглянуто ряд нагальних питань.

А саме:

  • Про формування бюджетного запиту закладів освіти Івановецької сільської ради на 2022 рік (доповідала головний спеціаліст фінансового відділу Гаврилюк Наталія Дмитрівна).
  • Про підходи і вимоги до організації освітнього процесу у закладах освіти, у тому числі в умовах карантину.
  • Про підготовку закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період.
  • Про створення безпечних умов перебування у закладах освіти.

На нараді обговорювалися також різні питання щодо формування звітності 83-РВК та про списки педагогічних працівників ЗО Івановецької сільської ради, про підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2022 році  та переукладання договорів про надання освітніх послуг між закладом освіти та ЗІППО, про подання атестаційних списків, про ХІІ Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2021/2022 навчальному році та конкурсу „Учитель  року  –  2022”.

Головний бухгалтер Івановецької сільської ради  Фельдиші М.В наголосила на окремі питання упорядкування фінансової документації та бухгалтерського обліку.

 Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Тулюк О.І. довела до відома та керівництва у роботі вимоги та доручення з питань організації освітнього процесу у закладах освіти, дані начальником департаменту освіти, молоді та спорту Закарпатської ОДА Марусинець М.М., на нараді керівників місцевих органів управління освітою області, яка відбулася у онлайн-режимі того ж дня.

За результатами наради директорів було дано доручення в.о.сільського голови Калинич Є.Ю. та  начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Тулюк О.І., на виконання низки конкретних заходів щодо забезпечення надання доступних та якісних освітніх послуг кожній дитині  та в цілому освітньої системи Івановецької  громади та створення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь