Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАССР у закладах освіти – важливий інструмент контролю безпеки харчування

Дата: 16.06.2021 18:08
Кількість переглядів: 926

Фото без описуМета впровадження системи НАССР: запровадити ефективну систему НАССР, що дозволяє: контролювати усі небезпечні фактори, які можуть бути у харчовому продукті. Застосування НАССР передбачає розробку та впровадження НАССР операторами ринку процедур для підтримання гігієни у всьому харчовому ланцюгу, які необхідні для виробництва та постачання безпечних харчових продуктів для споживання людиною,  а також правила поводження з харчовими продуктами.

16 червня 2021 року у залі Івановецької сільської ради відбулася нарада  керівників закладів дошкільної освіти Івановецької сільської ради. Нараду проводили  начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради Тулюк О.І. та Девіняк В.І., головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту та аудитор по впровадженню системи харчування  Александрова С.В.

На нараді обговорено питання:

  1. Про впровадження  системи НАССР в закладах дошкільної освіти Івановецької сільської ради Закарпатської області Мукачівського району.
  2. Про двотижневе меню на літній  оздоровчий  період в ЗДО.
  3. Про підготовку матеріально-технічної бази закладів освіти Івановецької сільської ради до роботи у 2021,2022 навчальному році та осінньо-зимовий період.

      Аудитор по впровадженню системи харчування Александрова С.В. наголосила,  що  НАССР у навчальних закладах – важливий інструмент для контролю безпеки харчування. Головним завданням системи HACCP є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за всіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви. 

За результатами наради керівники закладів дошкільної освіти отримали ряд доручень та завдань і  щодо підготовки матеріально-технічної бази закладів освіти Івановецької сільської ради до роботи у 2021,2022 навчальному році та осінньо-зимовий період. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь