Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цифрові інструменти для керування навчальним процесом закладу освіти в системі «Єдина школа»

Дата: 07.05.2021 14:46
Кількість переглядів: 615

Фото без опису5 травня 2021 року за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації відбувся вебінар на тему „Цифрові інструменти для керування навчальним процесом закладу освіти в системі „Єдина школа”, до участі в якому долучилися працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради, керівники та педагоги закладів загальної середньої освіти Івановецької ТГ.

За словами Ігоря Шинкарюка, заступника голови Закарпатської облдержадміністрації - впровадження інформаційно-комунікаційного середовища «Єдина школа» та заходи щодо діджиталізації освіти дозволять збільшити вільний час педагогічних працівників, підвищити оперативність у прийнятті рішень та отримати якісну аналітику освітнього процесу в Закарпатті.

Під час презентації учасники мали змогу ознайомитися з основним функціоналом Системи, що дозволяє перехід на безпаперове ведення шкільного документообігу, проведення дистанційного навчання та онлайн-тестування, використання нових форм взаємодії з батьками та учнями тощо.

Крім того, керівники закладів освіти під час обговорення з’ясували ряд інших організаційних питань щодо налагодження роботи з розробниками та упровадження Системи в закладах освіти.

Онлайн-навчання відбуваються у межах Меморандуму щодо цифровізації освіти Закарпаття, який 1 травня підписали голова облдержадміністрації Анатолій Полосков та представники ТОВ «ТАТЛ ТЕХНОЛОДЖІ».

 

Запис вебінару на платформі YouTube


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь