Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження №25/02-04 «Розпорядження про скликання 49 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання»

Кількість переглядів: 54
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Сорок дев'ята
Тип документу: Розпорядження
Дата: 16.02.2024
Автор: Калинич Є.Ю.
Номер документу: 25/02-04
Назва документу: Розпорядження про скликання 49 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання
Прикріплені файли:

Закарпатська область

Мукачівський район

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Івановецького сільського голови

 

                             16 лютого 2024 року                      с. Іванівці                                        № 25 /02-04

 

Про скликання 49 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання

 

На підставі Регламенту Івановецької сільської ради VIII скликання, затвердженого рішенням другого пленарного засідання 2 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання від 22.12.2020 р. №31 (зі змінами від 20.01.2022 року №747), відповідно до статей 42, 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 10 ст. 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:

  1. Скликати 49 сесію  Івановецької сільської ради  VIII скликання.
  2. Провести:
  • засідання постійних депутатських комісій сільської ради VIII скликання – у період з 20 по 29 лютого 2024 року;
  • засідання 49 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання –  05 березня 2024 о 15:00 годині київського часу в приміщенні адмінбудинку Івановецької сільської ради.
  1. На розгляд 49 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання передбачено внести такі питання:
    1. Про затвердження Звіту про виконання Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Івановецької сільської територіальної громади на 2023-2024 роки за 2023 рік.
    2. Про затвердження Звіту про виконання бюджету Івановецької сільської територіальної громади за 2023 рік.
    3. Про надання матеріальної допомоги  громадянам згідно Програми соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей  на 2023-2024 роки.
    4. Про надання одноразової матеріальної допомоги  громадянам згідно Програми «Турбота на 2022-2024 роки» (у новій редакції).
    5. Про затвердження Програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству,  гендерної рівності та протидії торгівлі людьми  на 2024-2025 роки.
    6. Про затвердження Програми забезпечення ефективної діяльності ТСЦ №2142 РСЦ ГСЦ МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях на 2024 рік.
    7. Про затвердження Програми профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території Івановецької сільської територіальної громади на 2024 рік.
    8. Про затвердження Програми попередження надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки на території Івановецької сільської територіальної громади на 2024 рік.
    9. Про затвердження Програми підтримки військової частини Т0950 на 2024 рік
    10. Про затвердження Програми підтримки та покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин.
    11. Про присвоєння старостам старостинських округів Івановецької сільської ради  чергових рангів посадових осіб місцевого самоврядування.
    12. Про присвоєння секретарю Івановецької сільської ради чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.
    13. Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (реконструкції, реставрації, капітального та поточного ремонту, технічного переоснащення) об’єктів на 2024 рік.
    14. Про затвердження проєктно-кошторисної документації по об’єкту: «Будівництво дитячого майданчика в с. Бобовище по вул. Миру, 44А Мукачівського району Закарпатської області».
    15. Про затвердження проєктно-кошторисної документації по об’єкту: «Будівництво паркової зони під площу-сквер в с. Іванівці по вул. Миру, 15А Мукачівського району Закарпатської області».
    16. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації: «Капітальний ремонт житлового будинку гр. Фіцколинець Марії Михайлівни за адресою: вул. Нова, 8, село Старе Давидково Мукачівського району Закарпатської області».
    17. Про надання дозволу на виготовлення оцінки об’єктів поштових відділень у населених пунктах Івановецької територіальної громади: селах Іванівці, Клячаново, Лохово, Копинівці для продовження договору оренди на майно комунальної власності з АТ «Укрпошта».
    18. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Івановецької сільської ради клубних закладів та бібліотек.
    19. Про надання дозволу на повернення з оперативного управління від КНП «ЦПМСД Великолучківської територіальної громади» Великолучківської сільської ради закладів охорони здоров’я, закріплених за ними майна, нематеріальних активів та документів медичного та технічного персоналу на баланс Івановецької сільської ради.
    20. Про внесення змін до бюджету Івановецької сільської територіальної громади на 2024 рік.
    21. Про вихід із членів особистого селянського господарства гр. Маурер Вероніки Оттівни.
    22. Про вихід із членів особистого селянського  господарства гр. Пінджоля Лариси Василівни.
    23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Жуково, вул. Миру, 53 гр. Басарабу Дмитру Юрійовичу.
    24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Бобовище, вул. Шевченка,33 гр. Гонак Марії Василівні.
    25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Старе Давидково, вул. Миру, 137 гр. Дворко Жанні Василівні.
    26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Жуково, вул. Молодіжна, 11 гр. Загорчак Марії Василівні.
    27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Жуково, вул. Садова, 4 гр. Кохан Тані Миколаївні.
    28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Лохово, вул. Центральна, 34 гр. Кравчук Маргариті Фтомівні.
    29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Лохово, вул. Шевченка, 52гр. Плескач Ганні Василівні.
    30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Лохово, вул. Садова, 36 гр. Росул Олені Василівні.
    31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у с. Іванівці, вул. Лесі Українки, 6 гр. Харлапову Михайлу Олексійовичу.
    32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Симочко Марті Юріївні.
    33. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Білей Дмитру Дмитровичу.
    34. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Ліба Степану Степановичу.
    35. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Стегней Ганні Петрівні.
    36. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Штима Василю Васильовичу.
    37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Івановецької сільської ради за адресою: вул. Миру, 44, с. Бобовище, Мукачівський район.
    38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Івановецької сільської ради за адресою: вул. Миру, 15А, с. Іванівці, Мукачівський район.
    39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Івановецької сільської ради за адресою: вул. Фізкультурна, 21, с. Іванівці, Мукачівський район.
    40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Івановецької  сільської ради за адресою: вул. Космонавтів, 19, с. Лохово, Мукачівський район.
    41. Про внесення змін у рішення 45 сесії VIII скликання Івановецької сільської ради від 26 вересня 2023 №1308 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки комунальної власності Івановецької сільської ради с. Клячаново, вул. Головна, 26».
    42. Про державну реєстрацію права власності  на земельну ділянку в с. Ільківці, урочище «Біля лісу».
    43. Про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно.
    44. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Івановецької  сільської ради у с. Копинівці, вул. Миру, 93.
    45. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки комунальної власності Івановецької сільської ради у с. Копинівці, вул. Миру, б/н.
    46. Про погодження проєктів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних одиниць населених пунктів Івановецької сільської територіальної громади та подання їх до Мукачівської районної ради на затвердження та встановлення меж адміністративно-територіальних одиниць населених пунктів Івановецької сільської територіальної громади.
    47. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Іванівці.
    48. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Клячаново.
    49. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Старе Давидково.
    50. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Жуково.
    51. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Череївці.
    52. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Лохово.
    53. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Бобовище.
    54. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Грибівці.
    55. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Ільківці.
    56. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Копинівці.
    57. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Микулівці.
    58. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Ростов’ятиця.
    59. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Щасливе.
    60. Про затвердження ФГ «АГРОТАЙМ ПЛЮС» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності у селі Клячаново площею 0,1350 га, кадастровий номер: 2122783200:02:001:0003, цільове призначення якої змінюється.
    61. Про затвердження ФГ «АГРОТАЙМ ПЛЮС» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності у селі Клячаново площею 2,5579 га, кадастровий номер: 2122783200:02:001:0055, цільове призначення якої змінюється.
    62. Про затвердження ФГ «АГРОТАЙМ ПЛЮС»  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності у селі Бобовище площею 0,4867 га, кадастровий номер: 2122780400:01:001:0022, цільове призначення якої змінюється.
    63. Про затвердження ФГ «АГРОТАЙМ ПЛЮС» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності у селі Бобовище площею 1,9221 га, кадастровий номер: 2122780400:01:001:0017, цільове призначення якої змінюється.
    64. Про затвердження ФГ «АГРОТАЙМ ПЛЮС» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності у селі Бобовище площею 1,7119 га, кадастровий номер: 2122780400:01:001:0016, у селі цільове призначення якої змінюється.
    65. Про затвердження ФГ «АГРОТАЙМ ПЛЮС» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності у селі Бобовище площею 1,3919 га, кадастровий номер: 2122780400:01:001:0010, цільове призначення якої змінюється.
    66. Про затвердження Кузьма Діані Єгорівні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності у селі Череївці, вул. Миру, 18, Мукачівського району, цільове призначення якої змінюється.
    67. Про затвердження Лавкай Людмилі Євгенівні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності у селі Іванівці, вул. Духновича, б/н, Мукачівського району, цільове призначення якої змінюється.
    68. Про затвердження ТОВ «СОЛО» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності площею 0,5438 га, кадастровий номер: 2122783200:11:103:0093, цільове призначення якої змінюється.
    69. Про затвердження   технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки у селі Іванівці ПрАТ «Закарпаттяобленерго».
    70. Про внесення змін у рішення 38 сесії VIII скликання Івановецької сільської ради від 30 березня 2023 року № 1188  «Про затвердження проєкту землеустрою ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щодо відведення в оренду однієї земельної ділянки, розташованої на території Івановецької територіальної громади у селі Бобовище, для розміщення, будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (КВЦПЗ 14.02)».
    71. Про внесення змін у рішення 38 сесії VIII скликання Івановецької сільської ради від 30 березня 2023 року № 1189 «Про затвердження проєкту землеустрою ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щодо відведення в оренду однієї земельної ділянки, розташованої на території Івановецької територіальної громади у селі Клячаново, для розміщення, будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (КВЦПЗ 14.02)».
    72. Про внесення змін у рішення 38 сесії VIII скликання Івановецької сільської ради від 30 березня 2023 року № 1190 «Про затвердження проєктів землеустрою ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щодо відведення в оренду двох земельних ділянок, розташованих на території Івановецької територіальної громади у селі Череївці, для розміщення, будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (КВЦПЗ 14.02)».
    73. Про внесення змін у рішення 36 сесії VIII скликання Івановецької сільської ради від 31 січня 2023 року № 1120 «Про затвердження   проєктів землеустрою ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щодо відведення в оренду земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (КВЦПЗ 14.02), на яких розміщено трансформаторні підстанції відповідно до доданого переліку, розташованих на території Івановецької територіальної громади».      
    74. Про внесення змін у рішення 36 сесії VIII скликання Івановецької сільської ради від 31 січня 2023 року № 1121 «Про затвердження проєктів землеустрою ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щодо відведення в оренду земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (КВЦПЗ 14.02), на яких розміщено трансформаторні підстанції відповідно до доданого переліку, розташованих на території Івановецької територіальної громади».
    75. Про внесення змін у рішення 36 сесії VIII скликання Івановецької сільської ради від 31 січня 2023 року № 1122 «Про затвердження   проєктів землеустрою ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щодо відведення в оренду земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (КВЦПЗ 14.02), на яких розміщено трансформаторні підстанції відповідно до доданого переліку, розташованих на території Івановецької територіальної громади».
    76. Про внесення змін у рішення 36 сесії VIII скликання Івановецької сільської ради від 31 січня 2023 року № 1123 «Про затвердження   проєктів землеустрою ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щодо відведення в оренду земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (КВЦПЗ 14.02), на яких розміщено трансформаторні підстанції відповідно до доданого переліку, розташованих на території Івановецької територіальної громади».
    77. Про надання ПрАТ «Закарпаттяобленерго» дозволу на   виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення в оренду однієї земельної ділянки в урочищі «Полятино» площею 0,0003 га.
    78. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки гр. Глагола Христині Михайлівні.
    79. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки гр. Поп Оксані Іванівні.
    80. Про розгляд спірного питання щодо погодження межі земельної ділянки у селі Щасливе Мукачівського району між гр. Герцуською Оленою Василівною та Коструб Мар’яною Фернинандівною.

 

Сільський голова                                                  Михайло МИШКУЛИНЕЦЬ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь