Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження №52/02-04 «Розпорядження про скликання 38 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання»

Кількість переглядів: 98
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Тридцять восьма
Тип документу: Розпорядження
Дата: 21.03.2023
Автор: Калинич Є.Ю.
Номер документу: 52/02-04
Назва документу: Розпорядження про скликання 38 сесії Івановецької сільської ради VIII скликання
Прикріплені файли:

Закарпатська область

Мукачівський район

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Івановецького сільського голови

                         21 березня 2023 року                с. Іванівці                                     № 52/02-04

 

Про скликання чергової 38 сесії  Івановецької сільської ради

VIII скликання

 

  На підставі статей 42, 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Івановецької сільської ради VIII скликання,  скликати 30 березня  2023 року чергову 38 сесію  Івановецької сільської ради  VIII скликання з наступним порядком денним:

 

  1. Про затвердження Порядку розроблення, затвердження та виконання місцевих цільових програм в Івановецькій сільській територіальній громаді.
  2. Про затвердження Програми використання та охорони земель в Івановецькій сільській територіальній громаді на 2023-2024 роки.
  3. Про затвердження Програми забезпечення розроблення Комплексного плану просторового розвитку територіальної громади, містобудівної документації на території Івановецької сільської територіальної громади на 2023-2025 роки.
  4. Про затвердження Програми здійснення компенсації частини вартості придбаних суб`єктами господарювання альтернативних джерел енергозабезпечення на 2023 рік.
  5. Про затвердження Програми підвищення ефективності виконання повноважень органами виконавчої влади щодо реалізації державної регіональної політики та впровадження реформ на 2023 рік.
  6. Про затвердження Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Івановецької сільської територіальної громади на2023-2024 роки.
  7. Про затвердження Комплексної програми забезпечення безпеки громадян шляхом виправлення засуджених та запобігання вчинення ними повторних злочинів на території Івановецької сільської територіальної громади Закарпатської області на 2023-2024 року.
  8. Про затвердження Комплексної програми для профілактики злочинності на території Івановецької сільської територіальної громади на 2023 рік.
  9. Про затвердження Програми покращення матеріально-технічної бази Мукачівського РТЦК та СП на 2023 рік.
  10. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на 2022-2024 роки (зі змінами від 24 лютого, 22 грудня 2022 року, 23 лютого2023 року).
  11. Про внесення змін до Програми «Благоустрій Івановецької сільської територіальної громади на 2022-2024 роки» (зі змінами від 24 лютого, 07 червня, 23 червня, 04 серпня, 25 серпня, 11 жовтня, 10 листопада, 01 грудня, 22 грудня 2022 року, 31 січня 2023 року).
  12. Про  затвердження Програми «Виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на 2022 - 2024 роки» (у новій редакції).
  13. Про внесення змін до Програми «Турбота на 2022-2024 роки» (у новій редакції) (зі змінами від 23 лютого 2023 року).
  14. Про внесення змін до Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Івановецької сільської територіальної громади на 2023-2024 роки.
  15. Про внесення змін до бюджету Івановецької сільської територіальної громади на 2023 рік (зі змінами від 31 січня, 23 лютого 2023 року)
  16. Про надання одноразової матеріальної допомоги  громадянам.
  17. Про затвердження проектно-кошторисної документації: «Капітальний ремонт будівлі Лохівської АЗПСМ для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб за адресою: вул. Центральна, 23, село Лохово, Мукачівський район, Закарпатська область».
  18. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під розміщення дитячих майданчиків.
  19. Про затвердження   технічної документації  із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у с. Жуково,  вул. Миру, 43 за заявою Басараб Ганни Мигалівни.
  20. Про затвердження   технічної документації  із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у с. Клячаново,  вул. Травнева, 32 за заявою Назарової Віти Іванівни.
  21. Про затвердження   технічної документації  із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у с. Бобовище,  вул. Борканюка, 18 за заявою Різак Ганни Михайлівни.
  22. Про затвердження проєкту землеустрою ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щодо відведення в оренду однієї земельної ділянки, розташованої на території Івановецької територіальної громади у селі Бобовище, для розміщення, будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (КВЦПЗ 14.02), на якій розміщено двостоякову опору.
  23. Про затвердження проєкту землеустрою ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щодо відведення в оренду однієї земельної ділянки, розташованої на території Івановецької територіальної громади у селі Клячаново, для розміщення, будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (КВЦПЗ 14.02), на якій розміщено трансформаторну підстанцію.
  24. Про затвердження проєктів землеустрою ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щодо відведення в оренду двох земельних ділянок, розташованих на території Івановецької територіальної громади у селі Череївці, для розміщення, будівництва, експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (КВЦПЗ 14.02), на яких розміщено трансформаторну підстанцію та одностоякову опору.
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, за заявою Сідора Василя Васильовича.
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, за заявою ТОВ "Сорайтрейд", в особі директора Поппа Василя Мартиновича.
  27. Про надання дозволу на зміну сторони в існуючому Договорі оренди земельної ділянки.
  28. Про припинення та укладання договору оренди земельної ділянки.
  29. Про продовження договору оренди земельної ділянки між Івановецькою сільською радою та ПАТ «Укрнафта».
  30. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за заявою Опріша Івана Юрійовича.                                         
  31. Про затвердження   технічної документації з нормативної грошової  оцінки земельної ділянки  у с. Клячаново, ур. «Полятино».
  32. Роботу 38 сесії VIII скликання Івановецької сільської ради розпочати 30 березня 2023 року о 15:00 годині київського часу в приміщенні адмінбудинку Івановецької сільської ради.
  33. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

Сільський голова                                                 Михайло МИШКУЛИНЕЦЬ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь