Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результат засідання позачергової 55 сесії 15 жовтня 2024 року

Дата: 16.10.2024 12:37
Кількість переглядів: 43

Фото без опису4 жовтня Кабінет Міністрів України затвердив виділення державної субвенції розміром 2 мільярди гривень на харчування учнів початкових класів (1–4 класи) з метою забезпечити рівні можливості в доступі до збалансованого харчування учнів початкових класів (1–4 класи) у кожному регіоні України, де організовано процес очного навчання або є поєднання очного з дистанційним.

Постанова Уряду від 04 жовтня 2024 р. № 1145 «Деякі питання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти у 2024 році» передбачає, що всі учні початкових класів (1–4 класи) будуть безоплатно харчуватися незалежно від того належать вони до пільгової категорії чи ні.

Відповідно до цих змін, вчора, на позачерговому засіданні сесії Івановецької сільської ради затверджено зміни до сільського бюджету на 2024 рік у частині збільшення дохідної частини бюджету Івановецької сільської територіальної громади на 2024 рік по загальному фонду на суму 862 000,00 грн за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти та з місцевого бюджету додатково для цього ж заходу спрямовано 370 000, 00 грн за рахунок перерозподілу видатків відділу освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради.

Рішення № 1706 від 15.10.2024

Додатки до рішення № 1706 від 15.10.2024


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь