Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні професійного свята вітання приймали медичні працівники КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Івановецької сільської ради

Дата: 24.07.2024 15:31
Кількість переглядів: 141

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського День медичного працівника щороку відзначають 27 липня. Тож, напередодні професійного свята, в. о. директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Івановецької сільської ради Юрій Головчак, сільський голова Михайло Мишкулинець та депутат обласної ради Георгій Горват привітали медиків громади з нагоди професійного свята.

Юрій Миколайович розпочав привітання зі слів подяки медикам, які ціною власних сил та життя ведуть боротьбу за життя та здоров’я наших Захисників та Захисниць на передовій.

Юрій Головчак наголосив, що вперше від початку створення Івановецької територіальної громади медиків вітають безпосередньо в громаді, бо з грудня 2023 року, створене депутатським корпусом КНП «Центр певинної медико-санітарної допомоги» Івановецької сільської ради, запрацювало на повну, отримавши ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.

"У світі немає нічого дорожчого, ніж життя, а міцне здоров’я – це запорука щастя. І саме медики докладають чимало зусиль, аби прийти на допомогу кожному пацієнту, вдихнути в нього віру в скоріше одужання та зберегти життя. В цей нелегкий для країни час повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну медики проявляють відвагу та жертовність. Щиро дякую всім працівникам за невтомну благородну працю, милосердя, відданість своїй професії. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, достатку та благополуччя. Низький уклін за Вашу роботу. Вітаємо всіх причетних з Днем медичного працівника»", – звернувся до медичних працівників Юрій Миколайович.

"Прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Бажаємо вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків в ім’я України. Нехай благословенними будуть ваші дороги, радують друзі, колеги, зігріває родинне тепло", – звернулися зі словами привітання Георгій Андрійович та Михайло Михайлович.

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята були нагороджені почесними грамотами обласної ради КОГУТИЧ Олександр Іванович – завідувач АЗПСМ с. Бобовище та КОГУТИЧ Марина Василівна – фельдшер АЗПСМ с. Лохово, грамотами сільської ради СМОЧКО Ярина Богданівна – фельдшер АЗПСМ с. Бобовище та ФЕДАКА Вікторія Іванівна – завідувач АЗПСМ с. Лохово та грамотами КНП "Івановецький ЦПМСД" МАТЬКОВСЬКА Тетяна Іванівна – сестра медична загальної практики сімейної медицини АЗПСМ с. Клячаново та СИМЧИНА Анжела Іллівна – сестра медична ФАПу с. Копинівці.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь