Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги школярів, студентів, аспірантів

Дата: 27.06.2024 09:19
Кількість переглядів: 77

Фото без описуЗ метою інформування студентів та школярів та задля залучення більшої кількості вмотивованих учасників повідомляємо про освітній проєкт  EU Study Days (Єврошколи) Представництва Європейського Союзу в Україні.

EU Study Days (Єврошколи) - це освітній проєкт Представництва Європейського Союзу в Україні, який надає можливість старшокласникам, студентам та аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

Проєкт реалізується громадською організацією «Молодіжна альтернатива», Львівським національним університетом імені Івана Франка, Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця.

Під час навчання в Онлайн школі EU Study Days-2024 учасники прослухають відео лекції та візьмуть участь у вебінарах від провідних спікерів, серед яких дипломати й експерти з ЄС та України. Формат передбачає активні дискусії та живе спілкування.

Навчальна програма онлайн-школи включатиме вивчення: історії ЄС, основних інституції та цінностей ЄС, викликів та досягнень європейської інтеграції України. Провідні європейські та українські експерти, дипломати розповідатимуть про взаємовідносини Україна-ЄС, основні принципи вступу до ЄС, підтримку України Європейським Союзом (військову, гуманітарну, економічну, фінансову тощо), пріоритети допомоги ЄС у відбудові післявоєнної України, ознайомлять з програмами та проєктами ЄС в Україні. Учасники також опанують навички, які потрібні, щоб побудувати успішну кар'єру, ознайомляться з освітніми та культурними програмами та багатьма іншими можливостями для молоді у ЄС.

Оголошення про відбір на участь у Онлайн школі EU Study Day-2024 було опубліковане Представництвом ЄС в Україні за посиланням: https://www.facebook.com/share/p/G1nmMciqUMuKSPvm/?mibextid=WC7FNe

Контактна особа для зв'язку - Людмила Кудіна, Голова ГО «Молодіжна Альтернатива», youth.alternative.ua@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь