Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Економія паперу і світла: ТОВ «Закарпаттяенергозбут» пропонує перейти на електронні рахунки

Дата: 04.01.2023 09:15
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Заощаджуємо двічі – папір та електроенергію: компанії групи Tolk, серед яких і ТОВ «Закарпаттяенергозбут», закликають споживачів відмовлятися від паперових рахунків.

 

Близько 800 тисяч побутових споживачів компаній групи Tolk щомісяця отримують паперові рахунки за спожиту електроенергію. На їхнє виготовлення витрачається велика кількість паперу, в місяць – більше тонни. Якщо перерахувати, скільки на це потрібно зрубати дерев, то шкода довкіллю очевидна.

Крім того, щомісяця на друк квитанцій витрачаються сотні кіловат-годин електроенергії, дефіцит якої відчуває сьогодні кожен мешканець, кожне підприємство України.

Саме тому Група компаній Tolk звертається до своїх споживачів із проханням відмовлятися від паперових рахунків, так можна буде зекономити двічі: на виготовленні паперу та на друку квитанцій.

Відмовитися від паперових рахунків, а отже, заощадити папір та електроенергію дуже легко: достатньо почати користуватися сучасними дистанційними сервісами компаній Групи Tolk, за допомогою яких можна не тільки формувати й отримувати рахунки в режимі онлайн, а ще й сплачувати їх без комісії.

З цією метою в ТОВ «Закарпаттяенергозбут» розроблена та функціонує Електронна абонентська книжка - https://pay.zakarpatzbut.energy/home

За допомогою цього сервісу можна контролювати споживання електроенергії, спілкуватися з товариством у режимі онлайн, а також – формувати та оплачувати рахунки за спожиті енергоносії без комісії.

В Електронній абонкнижці й створена можливість відмови від паперових рахунків: у розділі «Загальна інформація» є панель під назвою «Актуальний рахунок». Якщо ви поставите галочку у відповідне віконечко з написом «Відмова від отримання паперового рахунка», то ТОВ «Закарпаттяенергозбут» більше не надсилатиме вам паперові рахунки. Натомість ви зможете формувати їх у електронному вигляді й одразу в абонкнижці оплачувати.

У разі виникнення запитань щодо реєстрації в електронних кабінетах чи процедури відмови від паперових рахунків, споживачі завжди можуть звернутися до фахівців ТОВ "Закарпаттяенергозбут":

  • до кол-центру за номером 0-800-50-59-60;
  • до Інформаційно-консультаційного центру: (0312) 42-99-92.

Графік роботи: Пн-Чт 08:00 - 17:00, Пт 08:00 - 16:00 (обід: 12:00 - 12:48).

Тримаємо енергетичний фронт та зберігаємо довкілля для нащадків разом.

Все є і буде Україна!

                                                                    Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь