Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем працівника освіти

Дата: 30.09.2022 14:41
Кількість переглядів: 332

Шановні освітяни!

Фото без описуВідділ освіти, культури, молоді та спорту Івановецької сільської ради сердечно вітає Вас із професійним святом – Днем працівника освіти

Прийміть щирі вітання з професійним святом, яке об’єднує всіх, хто допомагає молоді відкривати скарбницю знань, науки і мудрості.

Саме ваша наполеглива праця, добросовісне служіння справі, невтомний творчий пошук і високий професіоналізм допомагають молодому поколінню обрати свій життєвий шлях і стати справжніми фахівцями своєї справи.

Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь головним світочем у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили знання вчитель – провідника вічних цінностей. Щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.

Освітній процес допомагають здійснювати завгоспи і кухарі, секретарі і бібліотекарі, прибиральники. Дякуємо, за Вашу відданість обраній справі, невтомну працю.

Бажаємо, щоб доброта Ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множилась. Нехай завжди Вас зігріває пошана ваших вихованців та їхніх батьків. Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра та злагоди.

 

З повагою відділ освіти, культури, молоді

та спорту Івановецької сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь