Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Роль територіальних громад у протидії торгівлі людьми

Дата: 11.07.2022 14:36
Кількість переглядів: 318

Інформаційно-просвітницьницький захід - круглий стіл «Роль територіальних громад у протидії торгівлі людьми» організувала та провела  11 липня 2022 року  Ленюська Наталія Василівна, завідувачка сектору з питань захисту населення Івановецької сільської ради за участі Мишкулинця М.М , сільського голови,  Калинича Є.Ю., секретаря сільської ради, старост старостинських округів та керівників структурних підрозділів сільської ради. Захід проведено напередодні Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначаємо 30 липня, адже всі фахівці органів місцевого самоврядування ТГ мають бути добре обізнані з ознаками злочину торгівлі людьми.

Фото без опису

Наталія Василівна наголосила, що в Україні створено законодавчу для боротьби з торгівлею людьми, зокрема прийнято Закон України «Про протидію торгівлі людьми», розроблено та затверджено підзаконні нормативно-правові акти у сфері протидії торгівлі людьми, говорила про роль органів місцевого самоврядування в галузі протидії торгівлі людьми: попереджувальній діяльності, виявленні та ідентифікації постраждалих осіб, наданні їм допомоги, про протидію торгівлі людьми в умовах адміністративно-територіальної реформи.

Присутні відзначили, що на сьогодні важливим є участь ТГ в реалізації Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, усвідомлення важливості виявлення постраждалих осіб,

Сподіваємося, що проведення інформаційно-консультативних зустрічей з працівниками територіальних громад, допомога у плануванні і проведенні інформаційних кампаній щодо протидії сучасному рабству, виявлення постраждалих від торгівлі людьми осіб і надання їм допомоги сприятиме підвищенню рівня безпеки людини в нашій громаді.

 

Торгівля людьми. Основні поняття та види експлуатації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь