Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про порядок організації підвищення кваліфікації під час воєнного стану

Дата: 18.03.2022 11:21
Кількість переглядів: 298

Фото без описуЗакарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти інформує керівників місцевих органів управління освітою, керівників інклюзивно-ресурсних центрів, керівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників закладів освіти, що відповідно до Указу Президента України № 64/2022 „Про введення воєнного стану в Україні", листів Міністерства освіти і науки України від 25.02.2022 року № 1/3277-22 „Про організацію освітнього процесу", департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної військової адміністрації від 12.03.2022 № 01-15/35 „Про організацію освітнього процесу" з 21 березня 2022 року підвищення кваліфікації педагогічних та керівних кадрів закладів освіти здійснюватиметься за технологіями дистанційного навчання в асинхронній формі. Всім педагогічним працівникам, що зареєструвалися на курси підвищення кваліфікації у період з 01 по 18 березня і не пройшли їх, пропонуємо пройти навчання 21 – 25 березня.
Порядок організації підвищення кваліфікації наступний

 1. Курси підвищення кваліфікації (30-, 120-, 8-годинні) проходитимуть в дистанційній формі з використанням платформи Moodle. Тому, слухачі, які виявили бажання пройти курси підвищення кваліфікації, мають зареєструватися на платформі Moodle.

У разі відсутності чи зміни контактних даних слухача (номера телефону, електронної адреси), прохання звернутися до керівника курсів для підтвердження своєї участі у підвищенні кваліфікації за номером телефону, вказаним у таблиці контактних даних керівників курсів.
Інструкція для роботи на платформі Moodle буде надіслана всім зареєстрованим слухачам на електронні адреси, вказані під час реєстрації.
2. До 12.00 першого дня курсів слухачам необхідно надіслати на електронні адреси керівників курсів подання або наказ про зарахування педагогічного працівника на курси.
3. Навчальні матеріали до освітніх програм підвищення кваліфікації розміщені на платформі Moodle.
4. У третій день курсів з 15.30 буде відкрито доступ до онлайн-тестування (за навчальною програмою, яку слухач опрацював під час курсів). Результат складання тесту буде „видимим" для слухача. У разі бажання покращити особистий результат надається додатково ще одна спроба.
5. За результатами тестового контролю (не менше 60% правильних відповідей) слухач одержить свідоцтво про підвищення кваліфікації, яке буде надіслано на особисту електронну адресу.
6. Навчання з охорони праці посадових осіб освітніх установ переноситься. Про терміни проведення буде повідомлено додатково.
7. Курси підвищення кваліфікації здійснюватимуться на безоплатній основі.
У випадку можливих змін порядку проходження курсів за дистанційною формою навчання будемо інформувати додатково.
Бажаємо успіху!

За матеріалами -ЗІПП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь