Івановецька громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Протокол №2

Дата: 08.03.2021 16:18
Кількість переглядів: 3449

ІВАНОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки
та надзвичайних ситуацій


06 березня 2021 року с. Іванівці

Протокол №2

Фото без опису

ГОЛОВУВАВ: Секретар Івановецької сільської ради,  заступник голови Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Івановецької сільської ради Калинич Є.Ю.

ПРИСУТНІ: члени Постійної комісії (за списком)

Розглянувши питання порядку денного «Про посилення протиепідемічних та профілактичних заходів щодо недопущення поширення випадків короно вірусної хвороби (COVID-19)», відповідно до статті 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», з урахуванням постанови КМУ від 09 грудня 2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширеню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2», Протоколу №4 від 05.03.2021р. регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та Протоколу №1 від 05.03.2021р. районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,

Комісія вирішила:

  1. Запровадити на території Івановецької сільської ради обмежувальні заходи, спрямовані на протидію поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, а саме:
    1. Організувати переведення усіх закладів освіти в режим дистанційного навчання з 09.03.2021р. до 21.03.2021р.;
    2. В закладах дошкільної освіти з 09.03.2021р. по 21.03.2021р. призупинити відвідування;
    3. Представникам релігійних конфесій розташованих на території населених пунктів Івановецької сільської ради вживати заходи щодо недопущення порушень протиепідемічних заходів під час проведення релігійних обрядів та богослужінь.
    4. Івановецькій сільській раді, виконавчому комітету Івановецької сільської ради, Жуківському, Лохівському, Копиновецькому, Бобовищенському старостинським округам надавати послуги дистанційно (виключення становлять реєстрація смерті та реєстрація народження), зокрема:
  • Призупинити проведення особистих прийомів громадян;
  • Засідання постійно-діючих комісій сільської ради, засідання виконавчого комітету та сесій сільської ради проводити в закритому режимі з дотриманням всіх карантинно-обмежувальних заходів.
  1. Обмежити приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торгівельного і побутового обслуговування населення, крім:
    • Обмежити приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності.
    • Обмежити приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією , засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів;
  • торгівельної діяльності із здійснення адресної доставки замовлень;
  • провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльності операторів поштового зв’язку, а  також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом;
  • виконання робіт із збирання і заготівлі відходів;
  • провадження діяльності з надання телекомунікаційних послуг.
  1. Обмежити приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів.
  2. Обмежити роботу закладів громадського харчування та місць для харчування в готелях з 11-ї години до 6-ї години наступної доби, крім надання послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів.    
  3. Обмежити діяльність непродовольчих ринків, в тому числі діяльність стихійної торгівлі.
  4. Контроль за виконанням цього завдань і заходів даного протоколу залишаю за собою.

Головуючий комісії Євген КАЛИНИЧ

Секретар комісії Іван ПЛІСКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь